Neler Yeni

4060 Pubg Mobile Kasıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin Kırgan
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. HP-Victus 16 (rtx4060 i5-14500hx 16GB) cihaza sahibim. Tüm oyunları yüksek ayarlarda aşırı akıcı bir şekilde oynarken pubg mobile ı indirdiğimde düşük ayarlar dahi olsa gerekli gereksiz sürekli kasma sorunu yaşıyorum ve çok canımı sıkıyor. Oyunun bilgisayarlar için optimize edilmediğini biliyorum ama hala akıcı şekilde oynayanlar nasıl yapıyor bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Biostan sanallaştırma açmayı denedim
32 bit gameloop yükleyip onu da denedim
hemen hemen tüm emülatör ayarlarıyla da oynadım
Yardımcı olursnız sevinirim

Clayz

80+ Silver
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. HP-Victus 16 (rtx4060 i5-14500hx 16GB) cihaza sahibim. Tüm oyunları yüksek ayarlarda aşırı akıcı bir şekilde oynarken pubg mobile ı indirdiğimde düşük ayarlar dahi olsa gerekli gereksiz sürekli kasma sorunu yaşıyorum ve çok canımı sıkıyor. Oyunun bilgisayarlar için optimize edilmediğini biliyorum ama hala akıcı şekilde oynayanlar nasıl yapıyor bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
emulatorler genel olarak sıkıntılı zaten

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
uğur demirel
ne yaparsan yap kasma olur arka planda gereksiz programları kapat Mem Reduct program indir kur ram temizler kasma bi nebze azalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin Kırgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
uğur demirel
Kasma gidiyor bazen ama kalabalık yere atlayınca biranda oyun içinde sürekli geliyor

Bunu ben de biliyorum lütfen yorum yapmak için yapmayın
bende kendi sistem söylüyüm rx 7600 8 gb bu oyun pc diyorum bu emülatör ram dayalı işlemci dayalı ekran kartın isterse 5090 olsun kasar oyun bırak gameloop sorunlu sana dediğim program dene basit bir nebze azalır

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gameloop ta yüksek fps alman için işlemcinin iyi olması gerekiyor, ben uzun süre 2600x ile oynadım ve onda da aynı şekilde kalabalık yerlere atlayınca baya kasıyordu ama adam olmayan yerde kasmıyordu. Yakın zaman 5600 aldım ve ciddi bir fps artışı oldu neredeyse hiç kasmıyor diyebilirim ama yine adamın bol olduğu yerde ufak ufak takılmalar oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin Kırgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gameloop ta yüksek fps alman için işlemcinin iyi olması gerekiyor, ben uzun süre 2600x ile oynadım ve onda da aynı şekilde kalabalık yerlere atlayınca baya kasıyordu ama adam olmayan yerde kasmıyordu. Yakın zaman 5600 aldım ve ciddi bir fps artışı oldu neredeyse hiç kasmıyor diyebilirim ama yine adamın bol olduğu yerde ufak ufak takılmalar oluyor.
Teşekkürler ama bildiğim kadarıyla 14500hx daha iyi bir işlemci ve emülatör ayarlarını benle paylaşma şansın var mı

Top Bottom