4060 ryzen 5 5600 soğutma

Reaksiyon skoru
5
Ryzen 5600 4060 li sistem aldım stok fan var 1 tane ısınma yaparmi sorun çıkarırmi

Ryzen 5600 4060 li sistem aldım stok fan var 1 tane ısınma yaparmi sorun çıkarırmi
aynı işlemciyi 3070 ti ile kullanıyorum stok fan ile yük altında 85 dereceleri gördüm 80 nin altına inmedi. sıvı soğutmaya dün geçtim max 63 dereceye kadar çıktı. boşta iken 50 derece civarında geziyordu sıvı soğutma ile şu anda 36 derece civarlarında geziyor. iyi bir soğutma tavsiye ederim.

sıkıntı olmaz da yaz gelmede fan almanı önerim, eğer kasa iyi değilse 85 derece üstü çıkıyorsa direkt almanı öneririm.

sıkıntı olmaz da yaz gelmede fan almanı önerim, eğer kasa iyi değilse 85 derece üstü çıkıyorsa direkt almanı öneririm.
Kasa daha gelmedi ama bitfenix flow 600w
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı işlemciyi 3070 ti ile kullanıyorum stok fan ile yük altında 85 dereceleri gördüm 80 nin altına inmedi. sıvı soğutmaya dün geçtim max 63 dereceye kadar çıktı. boşta iken 50 derece civarında geziyordu sıvı soğutma ile şu anda 36 derece civarlarında geziyor. iyi bir soğutma tavsiye ederim.
Link atarmisin

85 görsede sorun olmaz dimi

Kasayı itopyadan aldım işlemci modeli düşük haliyle 5500 var videoda ekran kartıda işlemcide 60 i geçmiyor ultra ayarlar spidermanda

Kasa daha gelmedi ama bitfenix flow 600w

Link atarmisin

85 görsede sorun olmaz dimi

Kasayı itopyadan aldım işlemci modeli düşük haliyle 5500 var videoda ekran kartıda işlemcide 60 i geçmiyor ultra ayarlar spidermanda
hocam beni rahatsız etti uzun vade de sıcaklık ocak ayındayız yazın dereceleri hayal edemedim.

vatan'dan bunu alıp taktıdırdım hocam kendim takmaya cesaret edemedim.

hocam beni rahatsız etti uzun vade de sıcaklık ocak ayındayız yazın dereceleri hayal edemedim.

vatan'dan bunu alıp taktıdırdım hocam kendim takmaya cesaret edemedim.
Bunu taktirirsam wolt ne kadar artar 600w PSU var pek sorun çıkartmaz heralde kule tipi soğutucu veya sıvı soğutma

iyi bir kule tipi 1500 tl civarında hocam bütçe meselesi. kule tipi de iş görür bence stok fandan iyidir. psu konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum 650w PSU kullanıyorum bende. kendiniz takabilirseniz daha farklı seçeneklere yönelebilirsiniz f/p olarak. ryzen işlemciyi sökmeye cesaret edemedim ben fanla beraber çıkma durumunda işlemci pini felan yamulur diye.

iyi bir kule tipi 1500 TL civarında hocam bütçe meselesi. kule tipi de iş görür bence stok fandan iyidir. psu konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum 650w PSU kullanıyorum bende. kendiniz takabilirseniz daha farklı seçeneklere yönelebilirsiniz f/p olarak. ryzen işlemciyi sökmeye cesaret edemedim ben fanla beraber çıkma durumunda işlemci pini felan yamulur diye.
Bende bir bilgisayarciya gotururum baktığım oyun testi videolarında çoğunda 60 derece görüyor işlemci gelince gorucem

hocam 5 6 gün önce sıfır aldım sistemi god of war da 85 dereceleri gördüm 80 nin altıına düşmedi. deneyin gelince ona göre tercihinizi yaparsınız.

hocam 5 6 gün önce sıfır aldım sistemi god of war da 85 dereceleri gördüm 80 nin altıına düşmedi. deneyin gelince ona göre tercihinizi yaparsınız.
80 85 yüksek derece ama sorun çıkmaz heralde yük altında çıkıyor bu derecelere şuan en büyük umudum kasanın hava akışı iyi olmasi birde kasanın sağı solu açıkta olması gerekirmi kasa hava alsın diye 20 30 cm boşluk olsa yeter dimi

80 85 yüksek derece ama sorun çıkmaz heralde yük altında çıkıyor bu derecelere şuan en büyük umudum kasanın hava akışı iyi olmasi birde kasanın sağı solu açıkta olması gerekirmi kasa hava alsın diye 20 30 cm boşluk olsa yeter dimi
bana yüksek geldi dereceler tercih sizin. açık olması daha sağlıklı masanın üstünde kullanmanızı tavsiye ederim.

Geri