Neler Yeni

4060 ti mı yoksa 4070 süper mi

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
hocam daha fazla girme tartışmaya boşver argonun sınırını aştı geçti zaten arkadaş
bayılıyorum senin gibilere iyi geceler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kelime çalmak. Hmm, ergensin ve bu tarz kelimeler sana havalı geliyor olmalı. Yaşın ise 14-15. Daha etiketlemezsen sevinirim.
evet ve bu tarz kelimeleri kullanmak beni dünyadaki en üst bireymiş gibi hissettiriyor iyi geceler

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Selim
Şöyle bir şey yaparsın soğutucuyu daha sonradan alırsın hocam 2 3 hafta sonra veya 1 ay sonra pek yük bindirmezsin sisteme havalarda soğuduğu için stok ile idare edebilirsin. Ssd konusunda da sat al yaparsın hocam onu da daha sonradan 500gb ile idare eder sonra halledersin o konuyu da bu sistemde genel olarak bu fiyata psu olsun ekran kartı modeli olsun kaliteli bir sistem oluyor diğer sistemlere kıyasla

Monitör olarakta şunu alırsın

Ama bütçe sıkışacak ise bunun ile şuna bakarsın

Altta ki monitör ile fiyatı 44400 ediyor hocam eğer bütçen 48 49k ya filan çıkıyor ise 4600 tl de ekipmanına kalıyor 49k ya çıkar ise bütçen 4600 ile de güzel ekipman çekersin açıkçası yalan yok yani böyle bir şey yapabilirsin

Alıntıyı görüntüle
4070s li sistem önerip 1080p monitör önermek.. 🤦‍♂️

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
@Thorcuk sayende bu arkadaşlada tartışmaya girip kazandım senin emoji atıp kaçtığın gibi sanada iyi geceler:)
Bazı insanlar vardır tartışma dahi girmeye değeymeyecek tarzdan heh işte tam sen o tarz insanlardansın hocam. ve beni bir daha etiketleyip rahatsız etme bu şekilde

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Bazı insanlar vardır tartışma dahi girmeye değeymeyecek tarzdan heh işte tam sen o tarz insanlardansın hocam. ve beni bir daha etiketleyip rahatsız etme bu şekilde
tamam canım ne istersen öyle olsun :)

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
bayılıyorum senin gibilere iyi geceler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ve bu tarz kelimeleri kullanmak beni dünyadaki en üst bireymiş gibi hissettiriyor iyi geceler
arkadaşın yorumları değişmiş 🤔🤔🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,649
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom