Neler Yeni

4060 ti mı yoksa 4070 süper mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Demir
öncelikle 7900gre kas gücü oalraka daha fazla fps veriyor ve 3.kez yazıyorum 16gb vrami var 7900grenim(kendim 4070 super kullanıyorum hatta teknolojileri sayesinde 1 tık önde olduğunu düşünüyorum ama bu 4070superi senin kadar savunmadım :) he bide fiyat farkınıda unutmayalım dur tekrar yazayım patladın
3.kere denk yazıyorum zaten. Bunuda tekrar yazayım, okudugunu anlamadigindan dolayı aynı tarafta oldugun adama patladın diyerek patladın muahahaah.
(Otistik tepkileri)

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Eymen
3.kere denk yazıyorums zaten. Bunuda tekrar yazayım, bidaha patladın muahahaah. (Keşke mesajları okusan)
(Otistik tepkileri)
tamamdır artık argüman sunmak yerine boş yapmaya başladığına göre kzaazandım iyi gecelerrrr-(hem ekran kartı yalanını çöpe attım hemde sistem konusunda fark attım artık biraz daha bilgilenip gelirisn
patladınnn

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Eymen
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Demir
tamamdır artık argüman sunmak yerine boş yapmaya başladığına göre kzaazandım iyi gecelerrrr-(hem ekran kartı yalanını çöpe attım hemde sistem konusunda fark attım artık biraz daha bilgilenip gelirisn
patladınnn
Ben haklıyım, sen haksızsın. Böyle devam edebilirsin. Hadi banada gitmek düşer, madem kaciyosun. Bende gideyim akşam yemeğini yiyeyim.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Eymen
Malzeme kalitesine söveni çok gördüm. Şikayet edeni de, mcusu çöp bide.
puahahhahahah kendisi deneyim etmeden ve araştırmadan malzeme kaltitesini yazmış birde mx800pro da @Gurkanpiro nun yazdığını mcu sıkıntısını kendisi tekrar yazmış:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben haklıyım, sen haksızsın. Böyle devam edebilirsin. Hadi banada gitmek düşer, madem kaciyosun. Bende gideyim akşam yemeğini yiyeyim.
iyi geceler 19 yorumlu arkadaş hatta afiyet olsun....

@Thorcuk sayende bu arkadaşlada tartışmaya girip kazandım senin emoji atıp kaçtığın gibi sanada iyi geceler:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Demir
puahahhahahah kendisi deneyim etmeden ve araştırmadan malzeme kaltitesini yazmış birde mx800pro da @Gurkanpiro nun yazdığını mcu sıkıntısını kendisi tekrar yazmış:)

iyi geceler 19 yorumlu arkadaş hatta afiyet olsun....

@Thorcuk sayende bu arkadaşlada tartışmaya girip kazandım senin emoji atıp kaçtığın gibi sanada iyi geceler:)
Aşşağılık kompleksi var sende, her tartışmaya girdiğinde sebepsiz yere kazandım, patladın gibi kelimeler kullaniyosun. Ezikliğini bastırmak için egonu tatmin ediyormussun gibi geldi. Neyse, daha yazma bence. Baybay.

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
Malzeme kalitesine söveni çok gördüm. Şikayet edeni de, mcusu çöp bide.
hocam peki niye hep satış yapan sitelerde mouse in yorumları çok olumlu acaba?

Aşşağılık kompleksi var sende, her tartışmaya girdiğinde sebepsiz yere kazandım, patladın gibi kelimeler kullaniyosun. Ezikliğini bastırmak için egonu tatmin ediyormussun gibi geldi. Neyse, daha yazma. Kudurmuşsun sanırım. Baybay.
@Mehmet Yılmaz

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Eymen
Aşşağılık kompleksi var sende, her tartışmaya girdiğinde sebepsiz yere kazandım, patladın gibi kelimeler kullaniyosun. Ezikliğini bastırmak için egonu tatmin ediyormussun gibi geldi. Neyse, daha yazma. Kudurmuşsun sanırım. Baybay.
ben-Hem 7-8 tane argüman verip hemde kudurtucu kelimeler kullanmak(başarmışım belli kudurmuşsun bide senin kudurma kelimeni çaldım ne güzel)

sen-7-8argümanın içinden 1 tanesini seçip o argümanı bile kaybedip yüzsüzce yazmak.

hocam peki niye hep satış yapan sitelerde mouse in yorumları çok olumlu acaba?

@Mehmet Yılmaz
boşver kanka anlamıyor

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
ben-Hem 7-8 tane argüman verip hemde kudurtucu kelimeler kullanmak(başarmışım belli kudurmuşsun bide senin kudurma kelimeni çaldım ne güzel)

sen-7-8argümanın içinden 1 tanesini seçip o argümanı bile kaybedip yüzsüzce yazmak.
hocam daha fazla girme tartışmaya boşver argonun sınırını aştı geçti zaten arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Demir

Kelime çalmak. Hmm, ergensin ve bu tarz kelimeler sana havalı geliyor olmalı. Yaşın ise 14-15. Daha etiketlemezsen sevinirim.

Top Bottom