KYLORIN
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,102
- İsim
- Eymen
Daha iyisini atsana bro beklemekteyiz
atacağın sistem daha kötüsü olursa, bütçeyi aşarsa veya atmazsan ne gülerim ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca biraz mesaj geçmişine baktım, hiç bişey bilmiyorsun. Malzeme kalitesi çöp olan dandik bir mouse furylevel z1 önermişsin, 7900gre 4070 ti superin dengi demişsin, thorcuka yaptığın muameleyi başkalarına da yapmışsın. 16gb ram ve 512gb ssd var diye sistem kötü diyosun, 16gb ram günümüzde yeterli 512gb ssd de bütçesi sığmıyor diye. Madem öyle bize 40 bin liraya düzgün anakartlı 750w psulu 1 tb ssdli 32gb ramlı 4070 super-7900gre 7500fli sistem at. Bekliyorum.
Not:öncelikle sistemde hava soğutucu var çıkarırsa 41kya kadar düşüyor kendi bileceği bir şey. 2.olarak al 1tb ssdli 750watlı bir sistem. 3.olarak 4.ram konçok daha iyi bir anakrt. usuna gelicek olursak anakartda 4 tane ram slotu birde 2 adet ssd slotu olduğundan daha sonra ekleme yapabilir ama arkadaşın attığında 2 adet ram slotu ve 1 adet ssd slotu var yani 512gb ssdye mahkum satıp yenisini almadığı sürece. 5. olarak mesajları adam akıllı okumamışsın bile 7900gre 4070ti dengi demişim. 6. olarak bana 1500tl bandında mouse önerde bakayım bide zahmet olmazsa kablosuz olsun.
he bide zahmet olmazsa thorcuktan başka kimlere yapmışım onlarıda yazı verDaha iyisini atsana bro beklemekteyiz
atacağın sistem daha kötüsü olursa, bütçeyi aşarsa veya atmazsan ne gülerim ama.
Ayrıca biraz mesaj geçmişine baktım, hiç bişey bilmiyorsun. Malzeme kalitesi çöp olan dandik bir mouse furylevel z1 önermişsin, 7900gre 4070 ti superin dengi demişsin, thorcuka yaptığın muameleyi başkalarına da yapmışsın. 16gb ram ve 512gb ssd var diye sistem kötü diyosun, 16gb ram günümüzde yeterli 512gb ssd de bütçesi sığmıyor diye. Madem öyle bize 40 bin liraya düzgün anakartlı 750w psulu 1 tb ssdli 32gb ramlı 4070 super-7900gre 7500fli sistem at. Bekliyorum.
anlamayn insanlar dolmuş maalesef forumdaSen ne ayaksınla çelik civata alıcam diyor sen prinç civata aldırmaya çalışıyorsun