DJChipmunk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 28
- İsim
- Buğrahan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kendim hiç bilgisayar birleştirmedim bir bilgisayarcıya birleştirtsem sıkıntı olmaz değil mi8gb vram ile mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
30 civarı bir şey olur 4060ti 16gb lık sistemi böyle toplarsak tek tek parça toplayıp kendiniz birleştiremez misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ linkini bıraktığım yerden anakart + ssd+ ram + psu da arttırma yapıp almayı düşünüyorum açıkçası her bir parça değiştiğinde indirim de azalıyor burdan alıp satmak mantıklı mı dersiniz piyasaya çok hakim değilim de4060 TI sıfır sistem toplasanız yaptığınız al sat işleminden daha çok zarar edersiniz emin olun. Parçaları demonte isteyin, kutusu hiç açılmadan gelsin ekran kartınız. O şekilde daha da kârlı satabilirsiniz. Hem sisteminiz indirimli geldiği için normal 4060 TI 8 gb fiyatından 2k falan ucuza satmanız çok fazla zarar ettirmez size. Diye düşünüyorum. Tabii hesaplamalarınız kendinize göredir. Tek tek 16 gb versiyonlu ekran kartı ile sistem toplayın ve indirimli alıp al sat yaptığınızda cebinizden ne kadar çıkıyor onu gözden geçirip kesin bir kanıya varabilirsiniz.