4060'lı 2. El sistem ne kadar eder?

Reaksiyon skoru
3,922
Monitör: Asus Rog Strix 27 İnç Cruved 144 HZ

Ana Kart: Msi DDR5 (Garantili Faturalı)

Ram: 32 gb 5600 mhz DDR 5 (4 Aylık Garantisi 1.5 yıl Faturalı)

İşlemci: Ryzen 5 8700 (4 Aylık Garantisi 1.5 yıl Faturalı)

Ekran Kartı: Zotac 4060 8 GB (Garantili)

Power 700W Sıfır Ayarında (yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl garantili)

Sıvı Soğutma

Nzxt H510 Kasa

Logitec maous rgb

Pirhana Klavye Rgb

Rampage Kulaklık Gamer RGB
Sandalye ve Masa da dahil.
Ucuza şu kadar orta fiyata şu kadar pahalı fiyatta şu kadara diye yazarsanız sevinirim.

Ekler

• 1000021313.webp
    1000021313.webp
    330 KB · Hit: 12
Monitör: Asus Rog Strix 27 İnç Cruved 144 HZ

Ana Kart: Msi DDR5 (Garantili Faturalı)

Ram: 32 gb 5600 mhz DDR 5 (4 Aylık Garantisi 1.5 yıl Faturalı)

İşlemci: Ryzen 5 8700 (4 Aylık Garantisi 1.5 yıl Faturalı)

Ekran Kartı: Zotac 4060 8 GB (Garantili)

Power 700W Sıfır Ayarında (yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl garantili)

Sıvı Soğutma

Nzxt H510 Kasa

Logitec maous rgb

Pirhana Klavye Rgb

Rampage Kulaklık Gamer RGB
Sandalye ve Masa da dahil.
Ucuza şu kadar orta fiyata şu kadar pahalı fiyatta şu kadara diye yazarsanız sevinirim.
daha spesifik bilgiler lazım bu bilgilerle yorum yapmak pek doğru olmaz

Ortalama hesaplasan hepsini
Maalesefki bu bilgiler bana yeterli değil örnek olarak monitör 2k mı veya 4k mı hangi panele sahip.anakart A620 olabilir B650 olabilir.işlemciye gelecek olsam ryzen 5 8700 diye bir işlemci bile yok ortada.sıvı soğutma modeli nedir ve kac mm dir.klavye para etmez orası ayrı mouse hangi logitech modeli vs. daha bana belirtmen gereken daha uygun ve gerekli detaylar var eksik yazdığın parçalar ve bilgiler var malesefki yorum yapılabilecek bir konumda değil

Tam hallerini bulursan daha net cevap verilir sigara olması - 2 3 bin düşürür benim gözümde
Kral benim değil ya. Ben bilgisayar işlerini bırakalı çok uzun zaman oldu. Piyasa da baya değişmiş arkadaş sordu ben de buraya sorayım dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesefki bu bilgiler bana yeterli değil örnek olarak monitör 2k mı veya 4k mı hangi panele sahip.anakart A620 olabilir B650 olabilir.işlemciye gelecek olsam ryzen 5 8700 diye bir işlemci bile yok ortada.sıvı soğutma modeli nedir ve kac mm dir.klavye para etmez orası ayrı mouse hangi logitech modeli vs. daha bana belirtmen gereken daha uygun ve gerekli detaylar var eksik yazdığın parçalar ve bilgiler var malesefki yorum yapılabilecek bir konumda değil
Öğrenince yazayım o zaman

Geri