Slamori
80+
- Reaksiyon skoru
- 304
4080 Kullanıyorum AmeleBoş trollük yapma. 2.el GTX ile devam et.
4080 Kullanıyorum AmeleBoş trollük yapma. 2.el GTX ile devam et.
Kazık fiyattan 4080 alıp bir de 4060'a laf ediyorsun. Senin Amelelik hat safhada4080 Kullanıyorum Amele![]()
Alan Var Alamıyan Var Tepkiyi Ortaya Koymaktamı Suç?Kazık fiyattan 4080 alıp bir de 4060'a laf ediyorsun. Senin Amelelik hat safhada![]()
Ulan almaya devam edin diyorsun aynı fiyattan alıyorsun?Alan Var Alamıyan Var Tepkiyi Ortaya Koymaktamı Suç?
Aynı Fiyattan Aldığımı Kim SöylediUlan almaya devam edin diyorsun aynı fiyattan alıyorsun?
Söyle nereden aldığını o zaman millet de oradan alsın. Boş yapmaya devam ediyorsun. Aynı fiyattan aldığını kim söylemişmiş.Aynı Fiyattan Aldığımı Kim Söyledi![]()
Ben Ne Diyorum Sen Ne AnlatıyonSöyle nereden aldığını o zaman millet de oradan alsın. Boş yapmaya devam ediyorsun. Aynı fiyattan aldığını kim söylemişmiş.
1 sistemden 10k kar ediyor yaniBen Olacakmı Diyorum Yazdığımı İyi Oku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat Abartı Fiyat Değil Zaten Tamam Bro Kart Fiyatı 12K
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu Sistemin İtopya Ya Mağliyeti En Baba 7-9K Arası. Almayın Kardeşim Almayın Bakın Fiyatlar Nasıl Düşüyor
Kötü bu arada, kendin toplasan daha ucuza kapatırsinFiyatına şok olduğum bir sistem buldum i312100f işlemcili ve 4060 lı bir kasa![]()
DARK-MID / INTEL Core i3 14100F/ MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DARK-MID / INTEL Core i3 14100F/ MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
koyu nvidacı batu bozkan bile 4060ın aslında 4050 olduğunu söylemiştiKazık fiyattan 4080 alıp bir de 4060'a laf ediyorsun. Senin Amelelik hat safhada![]()