İyi fiyat çekmiş havit mouse var sırf 10k zaten o
İyi fiyat çekmiş havit mouse var sırf 10k zaten o
Ddr4Avantajı yok 25e 5060 vardı geçen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
daha ucuzaymış hattaAMD R5 6600 - RTX5060 - A520M - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 6600 - RTX5060 - A520M - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Eee si sadece ekran kartı için para çöp etmeye gerek yok .
varsa DDR 5 hali atsanaEee si sadece ekran kartı için para çöp etmeye gerek yok .
Sen bul atvarsa DDR 5 hali atsana
Ddr4 ne ara çöp oldu taş gibi sistem 23e daha iyisini bul at bakalım ne varEee si sadece ekran kartı için para çöp etmeye gerek yok .
Ben çöp oldu demedim okuma anlama 0 . Boşa paranı haracsrsın . DDR5 daha mantıklı .Ddr4 ne ara çöp oldu taş gibi sistem 23e daha iyisini bul at bakalım ne var
Para çöp etmeye gerek yok demek ddr4e çöp demektir. Ddr5 varsa ddr5 alırsın ama ddr4 giriş segment pclerde gayet kabul edilebilirBen çöp oldu demedim okuma anlama 0 . Boşa paranı haracsrsın . DDR5 daha mantıklı .
Tamam reis sen DDR4 al . Ölü sokete ölü dememin nesi yanlış onu anlamadım .Para çöp etmeye gerek yok demek ddr4e çöp demektir. Ddr5 varsa ddr5 alırsın ama ddr4 giriş segment pclerde gayet kabul edilebilir