xurnashaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
bir sonrakine geç onu dene olmaz ise en son bilinen stabil 566.36, sonrasında çıkan stabil var mı bilmiyorum bide ddu kullanarak güncelleme yap güvenli moddastabilite için hangi sürücü sürümünü yüklememiz gerekiyor bende 576.02 sürümünde görev yöneticisinde msi centerda sıcaklıklar 25 derece sabit gösteriyor nvidia app uygulamasında 45 derece gösteriyor saçmalamaya başladı sistem ne kadar gerıye gıtmemiz gerekıyor hangi sürücü daha kararlı birde
Game Ready mi Studio Driver mı daha kararlı oyunlar için fps olarak stüdio daha fazla fps veriyor youtube testlerinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inno3dlerde bakımlar erken geliyor marka ile alakalıbence yaptırma.4060 ti dediğin yeni bir kart.1-2 senelik.o yüzden sana teknik servis onda bişey yoktur demiş olabilir.her sene bakım yaptıracak olsak vay halimize.ayrıca videodaki yorumlara bakarsan şu şekilde olan da var:
''Temps'im 2080super'da 576.02'de iyi çalışıyor. Yenisine güncelleme yaptım ve oblivion remastered'deki sıcaklıklarım özellikle 10c arttı. Maksimum 63c'den ortalama 73c'ye. Özel bir fan eğrisi kullandığım için sıcaklıklarımın doğru şekilde algılandığını biliyorum.''