4060ti 8gb ekran kartı 1080p için en iyi am4 işlemci hangisi

bence siz cevap verirken konu başlığına dikkat edilmesi gerektiğini bilmeniz gerekiyor burası forum değilmi şu işlemci bu işlemci olurmu olursa nasıl olur diyorum onu bunu al geç diyorsunuz onu alırsan şu olur bu olur insan bi yazar alınırsa darboğaz olur der sebebini anlatır detaylı bir şekilde sormuşum alayım x3d i alıp geçeyim değilmi bu şekildemi yardımcı oluyorsun sen benimkisi ısrar etmek değil emin olmak istediğim cevabı alamayınca ne yapabilirim bence bu şekilde cevap vermeniz doğrumu forumda özellikle bana tüm verilen mesajlara bak ve benim o mesajlara ısrarla nasıl cevap verdğime bak hangınniz tam olarak istediğim soruya cevap vermişsiniz bizde az çok 5700x3d almasını biliyoruz alınabilecek en iyi sini sordum helal olsun size kafasına soru işareti takılan geliyor hiç bir şey bilmeyen degıl foruma başından beri bana verilen cevaplara bakarmısınız hangisi sorumla alakalı
Ben neyi dikkat etmem gerektiğini çok iyi biliyorum

Burda uzun uzun işlemci tarihini kimse masaya yatıracak değil sizle

Tek bir arkadaşın cevabı nokta atışı değerinde sana zaten seçenek sunuyor
Eski kullandığınız 5600x in zaten o ekran kartına yeteceğini ama abartmak istiyorsan 5700x3d almanı söylemesi

Yani aslında bu ekran kartı için 5700x li ve üstüne bakmadan da olur
Ama sen benim bütçem var oyunlarda biraz daha fazla performans istiyordan 5700x3d al diyor

Siz bu cevabı dahi begenmiyorsanız kusura bakmayın
Bir önceki cevapta dediğim gibi kendi istediginiz işlemcinin size söylenmesini arzu ediyorsunuz
Bu şekilde içiniz rahat edecek

Siz ister kızın ister kızmayın gerçek olan bu

Hadi ben yine bir ekleme yapayım
2k ya filan geçmeyi düşünüyorum demişsiniz
Sadece FPS oyunları değil hikayeli oyunlar da oynuyorsunuz demektir

Butceniz yüksek olmasından sebepli
2k ya geçene kadar 1080p oyunculuk için çok iyi bir işlemci olan 5700x3d yi almanızı fiyat bareminde bu işlemciden yukarı bir islemdiye çıkmamanızi tavsiye ederim
5950x alana kadar 5700x3d alırım
Hatta 2. Ele tamamen kapalı değilseniz
Uygun fiyattan 5700x3d almanızı tavsiye ederim
5950x e kadar olan fiyat avantajınından gelen paranın üstüne biraz daha para biriktirip
Şimdiki ekran kartınızı da satıp
2k için daha güçlü gpu lu bir ekran kartı almanızı tavsiye ederim

merhaba başlıkta belirttiğim gibi asus 4060ti 8gb ekran kartı için darboğaz yapmayacak en iyi am4 işlemci hangisi yardımcı olurmusunuz elimde şuan bahsettiğim kart var işlemci alacağım sadece şuan için 2k düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda 2k monitörlede uyumlu olabilecek destekleyen bir işlemcide olabilir önerinizi bekliyorum almayı düşündüğüm işlemciler ryzen9 5950x - ryzen9 5900x - ryzen7 5700x - ryzen7 5700x3d am5 geçme gibi bir düşüncem yok şuan ramlarim 128 gb 16-32 gb felan olsa kolay vazgeçerdim am5 geçebilirdim sıfırdan ram alamam yani am5 önerileri için önceden belirtmek istedim 128 gb ram olması lazım bana sıfırdan 128 gb ddr5 alamam o sebeb detaya girdim gelebilecek önerilerde zaman kaybı olmaması için açıklamak istedim yardımcı olursanız sevinirim

elimde olan parçalar
asus 4060ti 8gb ekran kartı
msı meg corelıquıds 360mm 3 fanlı sıvı soğutma
monitör1080p lg 27inç 240 hz
asus tuf gaming b550 plus anakart
5600 den yukarısını alacaksan direkt am5,ddr5 sistem geç.

O ekran kartı 1080p için zaten. Almışken AM5 geç. İlla DDR4te kalacağım dersen de 5700X3D.

Ben neyi dikkat etmem gerektiğini çok iyi biliyorum

Burda uzun uzun işlemci tarihini kimse masaya yatıracak değil sizle

Tek bir arkadaşın cevabı nokta atışı değerinde sana zaten seçenek sunuyor
Eski kullandığınız 5600x in zaten o ekran kartına yeteceğini ama abartmak istiyorsan 5700x3d almanı söylemesi

Yani aslında bu ekran kartı için 5700x li ve üstüne bakmadan da olur
Ama sen benim bütçem var oyunlarda biraz daha fazla performans istiyordan 5700x3d al diyor

Siz bu cevabı dahi begenmiyorsanız kusura bakmayın
Bir önceki cevapta dediğim gibi kendi istediginiz işlemcinin size söylenmesini arzu ediyorsunuz
Bu şekilde içiniz rahat edecek

Siz ister kızın ister kızmayın gerçek olan bu

Hadi ben yine bir ekleme yapayım
2k ya filan geçmeyi düşünüyorum demişsiniz
Sadece FPS oyunları değil hikayeli oyunlar da oynuyorsunuz demektir

Butceniz yüksek olmasından sebepli
2k ya geçene kadar 1080p oyunculuk için çok iyi bir işlemci olan 5700x3d yi almanızı fiyat bareminde bu işlemciden yukarı bir islemdiye çıkmamanızi tavsiye ederim
5950x alana kadar 5700x3d alırım
Hatta 2. Ele tamamen kapalı değilseniz
Uygun fiyattan 5700x3d almanızı tavsiye ederim
5950x e kadar olan fiyat avantajınından gelen paranın üstüne biraz daha para biriktirip
Şimdiki ekran kartınızı da satıp
2k için daha güçlü gpu lu bir ekran kartı almanızı tavsiye ederim
5700x3d bakacağım ilgilendiğin için sağol bende az çok al geç denilmesinden çok olasılıkları biraz değinilmesini istiyordum bende iyi kötü aslında biliyorum ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam lazımdı yoksa kafamdaki işlemciyi söylemetme çabasında değilim 2ci elede bakınıyorum denk gelirse alacağım 2k içinde güçlü gpulu ekran kartı alabilirsiniz demişsiniz onuda önerir misiniz? aklımda bulunsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ekran kartı 1080p için zaten. Almışken AM5 geç. İlla DDR4te kalacağım dersen de 5700X3D.
evet am4 sistemim biraz daha götürür gibi beni kalmam lazım şuan önerin için teşekkürler

5600 den yukarısını alacaksan direkt am5,ddr5 sistem geç.
teşekkürler mevcut olan paraçalar ile am4 de devam işlemciye ufak bir dokunuşla biraz daha devam

ilgilenen cevap veren herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,217
Üyeler
186,304
Son üye