Çözüldü✓ 4060Ti mı yoksa B580 mi?

AlphaW

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar genelde Adobe ve Blender gibi tasarım uygulamaları kullanıyorum. Oyun çok nadir oynuyorum, o yüzden sizce hangi kartı seçmeliyim?

Arkadaşlar genelde Adobe ve Blender gibi tasarım uygulamaları kullanıyorum. Oyun çok nadir oynuyorum, o yüzden sizce hangi kartı seçmeliyim?
4060ti daha mantıklı. İntel a ve b serilerinin üretimi durdurmak uzere. Sadece battlemage ile devam edicegini açıkladı

İşlemciniz nedir hocam?
4060ti daha mantıklı. İntel a ve b serilerinin üretimi durdurmak uzere. Sadece battlemage ile devam edicegini açıkladı
Üretimi durdurunca alamayacak mıyız anlayamadım? Stokta varsa alınabilir hala.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önemli olan desteklerinin kesilmemesi.

Bir önceki driver güncellemelerinin üzerinden daha 1 hafta bile geçmemiş. En son güncelleme Haziranın 27'sinde gelmiş.

İşlemciniz nedir hocam?

Üretimi durdurunca alamayacak mıyız anlayamadım? Stokta varsa alınabilir hala.

Önemli olan desteklerinin kesilmemesi.

Bir önceki driver güncellemelerinin üzerinden daha 1 hafta bile geçmemiş. En son güncelleme Haziranın 27'sinde gelmiş.
Üretimi arc a serisi durduruldu. B serisi de durdurulcak. Eskisi kadar güncelleme, almicak. O verilen güncellemeler oyun çıktıkca destek verilen güncellemeler bazı sorunları 4.5 aydır sorunun farkındayız diyip daha cozemediler. Nvdia kafa rahat olur. Kendimde arc a750 kullanıyorum.

İşlemci 12700KF, tüm parçalar sıfır değil, ekran kartı da 4060ti ikinci el olacak B580 sıfır.

İşlemci 12700KF, tüm parçalar sıfır değil, ekran kartı da 4060ti ikinci el olacak B580 sıfır.
Ekran kartı yüzündne darboğaz yaşayabilirsiniz hocam, daha güçlü bir ekran kartı almanız daha iyi olur.

4060Ti almalısın kanka, ARC çok yeni bir teknoloji ve oyunlarla ya da diğer programlarla optimize olması için ekip büyük bir çaba halinde. Ancak ham güç olarak arc b580 daha iyi performas verecektir. Özellikle de 8GB olan ekran kartlarına göre...

4060ti daha doğru bir tercih olacaktır. İntel 3 yıl önce çıkardığı arc a750 yi bile daha yeni yeni düzene sokabilmişken, daha bu yılın başında çıkan b580 bence alınmaz.

Herkese cevapları için teşekkür ediyorum 4060ti almaya karar verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,609
Üyeler
184,338
Son üye
kadirklknn
Geri