Sıfır mı alıyorsunuz?Arkadaşlar genelde Adobe ve Blender gibi tasarım uygulamaları kullanıyorum. Oyun çok nadir oynuyorum, o yüzden sizce hangi kartı seçmeliyim?
4060ti daha mantıklı. İntel a ve b serilerinin üretimi durdurmak uzere. Sadece battlemage ile devam edicegini açıkladıArkadaşlar genelde Adobe ve Blender gibi tasarım uygulamaları kullanıyorum. Oyun çok nadir oynuyorum, o yüzden sizce hangi kartı seçmeliyim?
İşlemciniz nedir hocam?Arkadaşlar genelde Adobe ve Blender gibi tasarım uygulamaları kullanıyorum. Oyun çok nadir oynuyorum, o yüzden sizce hangi kartı seçmeliyim?
Üretimi durdurunca alamayacak mıyız anlayamadım? Stokta varsa alınabilir hala.4060ti daha mantıklı. İntel a ve b serilerinin üretimi durdurmak uzere. Sadece battlemage ile devam edicegini açıkladı
Üretimi arc a serisi durduruldu. B serisi de durdurulcak. Eskisi kadar güncelleme, almicak. O verilen güncellemeler oyun çıktıkca destek verilen güncellemeler bazı sorunları 4.5 aydır sorunun farkındayız diyip daha cozemediler. Nvdia kafa rahat olur. Kendimde arc a750 kullanıyorum.İşlemciniz nedir hocam?
Üretimi durdurunca alamayacak mıyız anlayamadım? Stokta varsa alınabilir hala.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önemli olan desteklerinin kesilmemesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir önceki driver güncellemelerinin üzerinden daha 1 hafta bile geçmemiş. En son güncelleme Haziranın 27'sinde gelmiş.
Ekran kartı yüzündne darboğaz yaşayabilirsiniz hocam, daha güçlü bir ekran kartı almanız daha iyi olur.İşlemci 12700KF, tüm parçalar sıfır değil, ekran kartı da 4060ti ikinci el olacak B580 sıfır.
Bilmedigim birsey alacagima bildigim birsey alirdim. NVIDIAArkadaşlar genelde Adobe ve Blender gibi tasarım uygulamaları kullanıyorum. Oyun çok nadir oynuyorum, o yüzden sizce hangi kartı seçmeliyim?