5070 mi yoksa 9070 xt mi?

Peki marka olarak öneriniz var mı? Yani markalar arasında çok fark ediyor mu ekran kartı? Örneğin, Asus ile gb ya da msi veya diğerleri
9070XT için sapphire öneririm fakat en ucuzu neyse onu al XFX var iyi o şuan 5070 için en ucuz neyse al.

Sapphire pulse ile nitro cok yakın Pulse iyi model 9070 XT için

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sistem topluyorum fakat ekran kartı konusunda çok kararsızım. Ben gündelik kullanımın yani sıra, mevcut bilgisayarımda Adobe İndesign, Photoshop ve İllustrator gibi programları kullanıyorum. Bununla birlikte orta seviyeli oyunlarda oynuyorum.

Sizce hangi ekran kartını tercih etmeliyim?
1sn geç düzenleme yapmış ol çok mühim değil 9070xt 5070 ile kıyas kabul edilecek bir kart değildir.

şu algıyı kim yarattı bilmiyorum fakat 9070XT 5070 RT açık ikende kapalı ikende geçiyor sadece kas gücü değil.
görüntü olarak teknolojiyle ileri düzey RTX gibi güzel ışın izlemeleri olarak dedim o konuda nvidia en iyisi diye biliyorum

İşte ben ikisini de tek bir ekran kartı ile yapmak zorunda kalacağım o sebeple 5070 mi 9070 xt mi
5070. Kas gücü 9070xt ama çoğu insan gelecekte çıkacak gta 6 gibi oyunların mfg ile geleceğini unutuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri