5070 mi yoksa 9070 xt mi?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sistem topluyorum fakat ekran kartı konusunda çok kararsızım. Ben gündelik kullanımın yani sıra, mevcut bilgisayarımda Adobe İndesign, Photoshop ve İllustrator gibi programları kullanıyorum. Bununla birlikte orta seviyeli oyunlarda oynuyorum.

Sizce hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
9070XT

Adobe İndesign, Photoshop ve İllustrator gibi yazılımlarda 5070 orta seviye oyunlarda 9070xt çok daha iyi performans verir

İşte ben ikisini de tek bir ekran kartı ile yapmak zorunda kalacağım o sebeple 5070 mi 9070 xt mi
5070 tabikide hem daha ucuz hemde iş ve oyun için daha iyi 9070xt 33 bin tl iken 5070 28 bin tl

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sistem topluyorum fakat ekran kartı konusunda çok kararsızım. Ben gündelik kullanımın yani sıra, mevcut bilgisayarımda Adobe İndesign, Photoshop ve İllustrator gibi programları kullanıyorum. Bununla birlikte orta seviyeli oyunlarda oynuyorum.

Sizce hangi ekra kartını tercih etmeliyim?
5070 senin için daha iyi olur.
5070 tabikide hem daha ucuz hemde iş ve oyun için daha iyi 9070xt 33 bin tl iken 5070 28 bin tl
33k yav ne 35'i :D

Adobe programları 1-4GB VRAM li gpu falan öneriyor kısaca ne alırsan al iş görecektir oyunda da 9070XT önde 33.4k ya pulse alınır

Merhaba arkadaşlar,

Sizce hangi ekra kartını tercih etmeliyilim

9070xt o programlar pek ne ister bilmiyorum ama olacak fark 1 2 saniye olur gibi geliyor çok az olur oyun için seçmek daha mantıklı 9070xt 5080 ile bile yarışıyor bazen 5070 tek dlss için alınır

Merhaba arkadaşlar,

Sizce hangi ekra kartını tercih etmeliyim?
teknoloji rtx falan olarak 5070 rahat alır ama kas gücü ve sadece fps arıyorsan 9070 xt

Peki marka olarak öneriniz var mı? Yani markalar arasında çok fark ediyor mu ekran kartı? Örneğin, Asus ile gb ya da msi veya diğerleri

teknoloji rtx falan olarak 5070 rahat alır ama kas gücü ve sadece fps arıyorsan 9070 xt
şu algıyı kim yarattı bilmiyorum fakat 9070XT 5070 RT açık ikende kapalı ikende geçiyor sadece kas gücü değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri