Fotoğraf bekliyoruzAsus dual 4060ti 8gb versiyonu. Hazır sistem olarak alacağız ve 4 ay gaming.gen garantisi varmış. Sıcaklıklar fazla gibi geldi bana. Sizce nasıl?
Yüklenmemiş hocam guncelleyim hemenFotoğraf bekliyoruz
Asus dual 4060ti 8gb versiyonu. Hazır sistem olarak alacağız ve 4 ay gaming.gen garantisi varmış. Sıcaklıklar fazla gibi geldi bana. Sizce nasıl?
Havalar sıcak normalYüklenmemiş hocam guncelleyim hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hotspot ekran kartının en sıcak bölgesini işaret eder referaans değer olarak alınmaz 77 de şuanki havalar için gayet uygun değerler hayırlı olsun alan arkadaşaHavalar sıcak normal
Ama 96 olması şaibeli
o rpmlerde o sıcaklık biraz fazla gibi gerçi havalar sıcak kart 2 fanlı onuda hesaba katacak olursak çıtırdan fazla sıcaklıklar ama hotspot 100 e dayanmış pek iyiye işaret değilYüklenmemiş hocam guncelleyim hemen
doğru söylüyorsunuz fakat ekran kartının neresi olursa olsun 100 dereceye çıkması sıkıntılı bir durumHotspot ekran kartının en sıcak bölgesini işaret eder referaans değer olarak alınmaz 77 de şuanki havalar için gayet uygun değerler hayırlı olsun alan arkadaşa
Evet elbette yüksek ama zararlı değil hotspot değeri hem ekran kartınin herhangi bir bölgesinde görülen en yüksek sıcaklıktir yani benim bildiğim gibi hep sabit kalıyor Çünkü anlık olarak şimdiye kadarki en yüksek sıcaklıgi gösteriyor yani soğuyunca da düşmüyor anliycsgin benim kart 109 a kadar hostspot gorduo rpmlerde o sıcaklık biraz fazla gibi gerçi havalar sıcak kart 2 fanlı onuda hesaba katacak olursak çıtırdan fazla sıcaklıklar ama hotspot 100 e dayanmış pek iyiye işaret değil
doğru söylüyorsunuz fakat ekran kartının neresi olursa olsun 100 dereceye çıkması sıkıntılı bir durum
Xpg valor modeli hocamFazla sanki kasa modeli nedir
.Ekran kartının mayasına bişey katılmış. Sıcaklıklar biraz fazla. Ya alacağın kasanın soğutması berbat ki mesh kasa ise böyle bir şey olmaz. Onun dışında geriye ekran kartı kalıyor acaba hangisi?
O halde ekran kartı biraz sıcak diyelim. Buna havaların da etkisi vardır bi 5 derece ona saysak hadi. 72 derece idare eder işte hocam.Xpg valor modeli hocam
.
Şuan kendi ekran kartımı test ettim. Tepe model olmasına rağmen sıcaklık 70 hotspot 88 derece. 2 fanlı bir model için normal o zaman bu sıcaklıklarçO halde ekran kartı biraz sıcak diyelim. Buna havaların da etkisi vardır bi 5 derece ona saysak hadi. 72 derece idare eder işte hocam.
Yani evet o zaman kesinlikle normal denebilir üstat.Şuan kendi ekran kartımı test ettim. Tepe model olmasına rağmen sıcaklık 70 hotspot 88 derece. 2 fanlı bir model için normal o zaman bu sıcaklıklarç