- Konu Sahibi Konu Sahibi
Orda yazan gibi gelmedi 32gb ramsence 16 gb ramli sisteme o para verilir mi ?
Orda yazan gibi gelmedi 32gb ramsence 16 gb ramli sisteme o para verilir mi ?
ddr4 bide şaka gibisence 16 gb ramli sisteme o para verilir mi ?
Ya aşırı kazık fiyat en kötü site itopyadan alsanız daha ucuza gelirdi. Hepsiburada, trendyol, n11 vb. yerlerden hazır sistem alınmaz keşke konu açsaydın. g.oArkadaşlar 48k hazır sistem aldım hepsiburadan sipariş verdim elime ulaştı sizde bı özelliklerine bakarmisin fiyatına değer mi link bırakıyorum
Bilgisayardan pek anlamıyorum açıkçası taksitle aldım bu aradakardeşi kazıklenmışsın kendini avutma geçmiş olsun o paraya zorlasam 4070 ti bile alınabilir
kardeşim bırak allah aşkna git iade et imkanın varsa enai olmaOrda yazan gibi gelmedi 32gb ram
kazıklandın işteBilgisayardan pek anlamıyorum açıkçası taksitle aldım bu arada
en az 32 gb ramli siistem dizilir ama bunu unutmaOrda yazan gibi gelmedi 32gb ram
çabuk iptal etttttttttttArkadaşlar 48k hazır sistem aldım hepsiburadan sipariş verdim elime ulaştı sizde bı özelliklerine bakarmisin fiyatına değer mi link bırakıyorum
Bırakın hocam elalemin derdi sizi mi gerdi anlatsan anlayacak sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz arkadaşları boşverin bence kedi ulaşamadığı ciğere mundar hesabı
Faiz işlerine girmiyorum bana faizsiz daha iyi bu fiyata kasa öner bakayımkardeşim bırak allah aşkna git iade et imkanın varsa enai olma
kazıklandın işte
DDR değişirmi sonradan bilgin varmıHerkes ddr5'e geçti AMD alan AM5'e geçti şimdi tek çare bunu iade etmen olur. Aşşşırı kazık fiyat
DDR5 için full anakart değişmek gerekiyor da onu bunu boşver sistemi iade et hemenFaiz işlerine girmiyorum bana faizsiz daha iyi bu fiyata kasa öner bakayım
DDR değişirmi sonradan bilgin varmı
knk sen nerden hepsiburadadan sistem alan gördunArkadaşlar 48k hazır sistem aldım hepsiburadan sipariş verdim elime ulaştı sizde bı özelliklerine bakarmisin fiyatına değer mi link bırakıyorum
al kardeşim vatandan istediğin gibi yap taksitFaiz işlerine girmiyorum bana faizsiz daha iyi bu fiyata kasa öner bakayım
DDR değişirmi sonradan bilgin varmı
knk adam sana 10 k sokmuşknk sen nerden hepsiburadadan sistem alan gördun