siteye neden sallıyorsun? önceden youtuberler bu sitenin reklamını yapardı ben anlamıyorum hangi siteye güveneceğizO baktığın site bomboş, referans alınacak bir site değil. 7500f çok rahat besler o kartı.
siteye neden sallıyorsun? önceden youtuberler bu sitenin reklamını yapardı ben anlamıyorum hangi siteye güveneceğizO baktığın site bomboş, referans alınacak bir site değil. 7500f çok rahat besler o kartı.
Site bomboş çünkü, kafasına göre %10-%30 darboğaz yazıyor. Referans alınacak bir site değil.siteye neden sallıyorsun? önceden youtuberler bu sitenin reklamını yapardı ben anlamıyorum hangi siteye güveneceğiz
işlerin buraya gideceğini hiç tahmin etmemiştim..
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle 35.700 oldu nerdeyse üstüne 1000 daha koyup bunu almak mantıklı olmaz mı beynim yandı şimdi ;
SUNRISE-BLACK4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 3X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SUNRISE-BLACK4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Biraz araştırdım R5 7600X B650 DS3H anakart ile Miles Morales'te DLSS kapalı her şey en üstte 150 160 FPS'den aşağı almıyorum diyen arkadaşımla aynı sistemde olan biri var forumda oda aynı konudan bahsetmiş sistemi aynı ve 1080p de darboğaz yaşamıyor ama siteye göre %30 gibi bir darboğaz mevcut fakat sorduğum soruya burda cevap veren başka bi arkadaşta darboğaz yapar en iyisini bilsem kendim alıcam tarzında yazı yazmış bilmiyorum artık çok karışık bir durumsiteye neden sallıyorsun? önceden youtuberler bu sitenin reklamını yapardı ben anlamıyorum hangi siteye güveneceğiz
Sistemler arasında en f/p bu benim için sanırım kendim tek tek toplamaya gücüm yetmiyor daha pahalıya denk geliyor bu sistemi alıp direkt ag400 alsam yanına okey olur sanırım bide sistemde harddisk mi eksik harddisk almam lazım sanırım başka ihtiyacı olan bişey yoktur umarımULTIMA-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ULTIMA-4070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7500 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
bunu al yanınada ag400 fln al
evthdd lazım elinde yoksaBiraz araştırdım R5 7600X B650 DS3H anakart ile Miles Morales'te DLSS kapalı her şey en üstte 150 160 FPS'den aşağı almıyorum diyen arkadaşımla aynı sistemde olan biri var forumda oda aynı konudan bahsetmiş sistemi aynı ve 1080p de darboğaz yaşamıyor ama siteye göre %30 gibi bir darboğaz mevcut fakat sorduğum soruya burda cevap veren başka bi arkadaşta darboğaz yapar en iyisini bilsem kendim alıcam tarzında yazı yazmış bilmiyorum artık çok karışık bir durum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemler arasında en f/p bu benim için sanırım kendim tek tek toplamaya gücüm yetmiyor daha pahalıya denk geliyor bu sistemi alıp direkt ag400 alsam yanına okey olur sanırım bide sistemde harddisk mi eksik harddisk almam lazım sanırım başka ihtiyacı olan bişey yoktur umarım
1tb var ama elimdeki kasayı komple satıcam onunla birlikte vermeyi düşünüyorum o yüzden 2tblık ekleme yaparak alıcam 750W luk kasayı almama gerek var mı yoksa 650W olan yeterli mi ?evthdd lazım elinde yoksa
650w yeter hdd ye ölü parasını verirler hdd yi verme max 300/400tl verir eksra1tb var ama elimdeki kasayı komple satıcam onunla birlikte vermeyi düşünüyorum o yüzden 2tblık ekleme yaparak alıcam 750W luk kasayı almama gerek var mı yoksa 650W olan yeterli mi ?
sadece hdd siz sat toplu hdd/ssd ye ölü parasını veriyorlarToplu sistem şeklinde satsam hızlı gitmez mi o yüzden öyle düşündüm yoksa parça parça mı satmak mantıklı
1tb hddsadece hdd siz sat toplu hdd/ssd ye ölü parasını veriyorlar
İntel olsun amd olsun ddr5 hız açısından gerekli duruyor ama Ddr5 sistem seçimi daha zorlu. Amd olarak da 4070 ve üstü için dediğim gibi x670 veya b750 üst seviye bir anakart güçlü işlemci yüksek mhz düşük cl değerli işlemciye de uygun ram ve hepsi uyumlu olmalı. Ddr4 için amd yakasında 3200mhz cl16 ya da 3600mhz cl18 ram i her işlemci ile her anakartta kullanıyorsun sıkıntı olmuyor aynı performansı veriyor ama Ddr5 de amd yakası için ram 5200 mhz cl 40 da var 6600 e cl32 de ve hepsi çok farklı performans veriyor. İntel bilmiyorumddr5li sistemden kastınız nedir pek hakim değilim bu konulara o yüzden soruyorum
Artık şaşırmıyorum simülasyona alıştım kara cuma indirimlerini bekliyorum belki alacağım sistem indirime girer biraz da olsaAG400 yerine AK400 Zero Dark alabilirsin aynı fiyat birisi RGB birisi daha iyi soğutma. (Yorumu yaptıktan sonra gördüm dün 999 TL'ydi fiyatı artmış)