A AsetilCoA 80+ Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 234 Dahası Reaksiyon skoru 59 İsim Taner Han 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 _Emir yazmış: hocam ssd ve kasanın dışında garantı mevcut dediniz sistem 6 7aylık nasıl oluyor meraktan soruyorum Devamı için tıklayın... Hocam 2-3 sene önce indirimden almıştım sistem dizmek için ekran kartı bulamayınca kalmıştı bahsettiğiniz iki parça.
_Emir yazmış: hocam ssd ve kasanın dışında garantı mevcut dediniz sistem 6 7aylık nasıl oluyor meraktan soruyorum Devamı için tıklayın... Hocam 2-3 sene önce indirimden almıştım sistem dizmek için ekran kartı bulamayınca kalmıştı bahsettiğiniz iki parça.
E _Emir 80+ Gold Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 7,302 Dahası Reaksiyon skoru 2,995 İsim Emir 1 Aralık 2023 #15 AsetilCoA yazmış: Hocam 2-3 sene önce indirimden almıştım sistem dizmek için ekran kartı bulamayınca kalmıştı bahsettiğiniz iki parça. Devamı için tıklayın... psu garanti olmaması alacak kişiyi aldırtmayabilir habernız olsn
AsetilCoA yazmış: Hocam 2-3 sene önce indirimden almıştım sistem dizmek için ekran kartı bulamayınca kalmıştı bahsettiğiniz iki parça. Devamı için tıklayın... psu garanti olmaması alacak kişiyi aldırtmayabilir habernız olsn
A AsetilCoA 80+ Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 234 Dahası Reaksiyon skoru 59 İsim Taner Han 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 _Emir yazmış: psu garanti olmaması alacak kişiyi aldırtmayabilir habernız olsn Devamı için tıklayın... var hocam garantisi.
_Emir yazmış: psu garanti olmaması alacak kişiyi aldırtmayabilir habernız olsn Devamı için tıklayın... var hocam garantisi.
E _Emir 80+ Gold Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 7,302 Dahası Reaksiyon skoru 2,995 İsim Emir 1 Aralık 2023 #17 AsetilCoA yazmış: var hocam garantisi. Devamı için tıklayın... pardon hocam ssd ve kasaymış... çokta problem değil olmaması
AsetilCoA yazmış: var hocam garantisi. Devamı için tıklayın... pardon hocam ssd ve kasaymış... çokta problem değil olmaması