Neler Yeni

4070 Super li sistem kaç TL'ye uygundur

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Hanifi
Agalar gamegarajda 41k'ya falan denk geliyor ddr5 70Superli sistem ama markaları INNO3D falan. Tebilona bakıyorum MSI,GIGBAYTE,ASUS gibi markalar 43,44e denk geliyor. Bu sistemlere bu fiyatı vermek mantıklı mı? Markanın uzun vadede fark yaratacağını düşünüyorum. Cevaplarsanız sevinirim

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
Agalar gamegarajda 41k'ya falan denk geliyor ddr5 70Superli sistem ama markaları INNO3D falan. Tebilona bakıyorum MSI,GIGBAYTE,ASUS gibi markalar 43,44e denk geliyor. Bu sistemlere bu fiyatı vermek mantıklı mı? Markanın uzun vadede fark yaratacağını düşünüyorum. Cevaplarsanız sevinirim
hocam marka farkı genellikle ısı değerlerinde farklılık gösteriyor ve mhz olarak da 3-5 fazla yada düşük oluyor yani marka diye 3-4 bin lira fazla vermek fazla mantıklı olmaz ama marka takıntınız varsa alabilirsiniz

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Hanifi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam marka farkı genellikle ısı değerlerinde farklılık gösteriyor ve mhz olarak da 3-5 fazla yada düşük oluyor yani marka diye 3-4 bin lira fazla vermek fazla mantıklı olmaz ama marka takıntınız varsa alabilirsiniz
Uzun vadede sorun çıkarıp çıkarmaması önemli usta

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
hocam söylediğim gibi ısı değerleri dışında pek fazla fark yok sorun yaratmaz

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Tebilondaki sistemleri bilmiyorum ama şunlara bakabilirsiniz. Inno3D, ekran kartı kalitesinde MSI ve GIGABYTE'ın içinden geçen bir marka, soğutması daha iyi. MSI ve GIGABYTE daha bilinir olduğu için daha iyi sanmış olabilirsin. Tabii MSI Ventus ve GIGABYTE Eagle modelleriyle karşılaştırıyorum, farklı modelleri pek göremiyoruz piyasada. Tebilon'daki sistemin linkini atın karşılaştıralım.

Sistemler için bunu okuyabilirsin:

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Hanifi
Tebilondaki sistemleri bilmiyorum ama şunlara bakabilirsiniz. Inno3D, ekran kartı kalitesinde MSI ve GIGABYTE'ın içinden geçen bir marka, soğutması daha iyi. MSI ve GIGABYTE daha bilinir olduğu için daha iyi sanmış olabilirsin. Tabii MSI Ventus ve GIGABYTE Eagle modelleriyle karşılaştırıyorum, farklı modelleri pek göremiyoruz piyasada. Tebilon'daki sistemin linkini atın karşılaştıralım.

Sistemler için bunu okuyabilirsin:

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Hanifi
Aynı benim attığım sistemlerde yaptığım gibi doğru düzgün ram, 1 tb ssd ve kasa seçtim 48.800 TL oldu. Çok pahalı. Alınmaz.
Bu inno3d vs bilinmedik olduğu için fps farkı olur diye korkuyorum. hani küçültülmüştür veya bellek hızı düşürülmüştür gibi gibi

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Hanifi
İşlemci için 2 gün önce Phantom Sprit 120 Se 7 nikel kaplama bakır borulu kule tipi almıştım. Bu şekilde alınır o zaman 3 fanlı OC versiyon.
1721555242688.png

Anlamadığım Normal Inno3D 4070 Super ile Inno3D 4070 Super OC arasındaki fps farkı kaç?

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Bu inno3d vs bilinmedik olduğu için fps farkı olur diye korkuyorum. hani küçültülmüştür veya bellek hızı düşürülmüştür gibi gibi
Hayır öyle şeyler olamıyor, sadece soğutma tasarımları farklı oluyor. Inno3D Twin modelinin soğutması gayet iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci için 2 gün önce Phantom Sprit 120 Se 7 nikel kaplama bakır borulu kule tipi almıştım. Bu şekilde alınır o zaman 3 fanlı OC versiyon.
Alıntıyı görüntüle

Anlamadığım Normal Inno3D 4070 Super ile Inno3D 4070 Super OC arasındaki fps farkı kaç?
Sıfır, çünkü 4070 Super ile 4070 Super OC arasındaki tek fark 4070 Super OC'nin fabrika ayarlı overclock'lu olması. 4070 Super alıp msi afterburner programıın indirip 10 saniyede yapacağın OC ile 4070 Super OC'nin fabrika ayarlı OC'sinden daha iyi OC yaparsın zaten. Her türlü kendin OC yapacaksın fabrika ayarlı OC bomboş bir iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,405
Üyeler
161,283
Son üye
alemdar1655
Top Bottom