Eren TORUN
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
4070 super 7500f 32gb ram bir sistemim var valorant oynarken kasıyormus gibi oluyor laglı gibi 280 fpse kadar düşüyor monitörüm 144hz fakat kasıyormus gibi hissediyorum
Sıcaklık değerleriniz nevdurumda hocam %1 ve %0.1 fps niz düşük sanırım4070 super 7500f 32gb ram bir sistemim var valorant oynarken kasıyormus gibi oluyor laglı gibi 280 fpse kadar düşüyor monitörüm 144hz fakat kasıyormus gibi hissediyorum
sıcaklık değerlerim normal %1 ve %0.1 fps değerlerim düşük evet ondan dolayıysa nasıl duzeltebilirimSıcaklık değerleriniz nevdurumda hocam %1 ve %0.1 fps niz düşük sanırım
freesync veya vsync açabilirsinizsıcaklık değerlerim normal %1 ve %0.1 fps değerlerim düşük evet ondan dolayıysa nasıl duzeltebilirim
İşlemci kullanımının yüksek olduğu oyunlarda valo cs gibi 7500f 4070süperi 1080p de besleyemez bu da darboğaza yol açar fps yine yüksek olsada ekranda donma hissedersiniz çözüm olarak çözünürlük arttırılabilir 2k monitör ya da işlemci yükseltilebilir şu an bu ikisini yapacak durum yoksa DSR ile sanal olarak 1080p monitörü 2k monitör yapabilirsiniz faydası olacaktır4070 super 7500f 32gb ram bir sistemim var valorant oynarken kasıyormus gibi oluyor laglı gibi 280 fpse kadar düşüyor monitörüm 144hz fakat kasıyormus gibi hissediyorum
Söylediklerin doğru değil. KS'nin kafa iyice gidecek şu an.İşlemci kullanımının yüksek olduğu oyunlarda valo cs gibi 7500f 4070süperi 1080p de besleyemez bu da darboğaza yol açar fps yine yüksek olsada ekranda donma hissedersiniz çözüm olarak çözünürlük arttırılabilir 2k monitör ya da işlemci yükseltilebilir şu an bu ikisini yapacak durum yoksa DSR ile sanal olarak 1080p monitörü 2k monitör yapabilirsiniz faydası olacaktır
Söylediklerim nasıl doğru değil hocam siz açıklayın o zaman adam fps 280 ama donuyor ekranım diyorSöylediklerin doğru değil. KS'nin kafa iyice gidecek şu an.
KS'den cevap gelmedi daha. Belki ayarlarından, belki sistem stabil değil, belki monitöründen vs. Ama senin söylediğinle alakalı olmadığını biliyorum. Çünkü darboğaz senin anlattığın gibi bir şey değil.Söylediklerim nasıl doğru değil hocam siz açıklayın o zaman adam fps 280 ama donuyor ekranım diyor