4070 Ti Super, 4080 Super Sistem Tavsiyesi Yardım

Aboubakar

80+
Reaksiyon skoru
204
Bütçe
70000
Merhabalar,

4070 Ti Super veya 4080 Super ile oyun oynamak için bir hazır sistem alacağım. Hali hazırda bulunan 2k 165 Hz monitörümü kullanacağım. 2K'ya uygun alınabilecek bir sistem önerebilir misiniz? Bütçem değişebilir f/p oranı yerinde olan her türlü tavsiyeye açığım. Olmazsa olmaz dediklerimi listeleyecek olursam,
*Ekran kartı bilindik (msi,asus,gigabyte) markalardan olmalı.
*İşlemcimi özellike güçlü seçmek istiyorum, i7 veya ryzen 7 serilerinin güncel işlemcilerinden olmalı.
*32 GB DDR5 RAM ve 1 TB M2 SSD olmalı.
*Sıvı soğutma ekleme seçeneği olmalı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

4070 Ti Super veya 4080 Super ile oyun oynamak için bir hazır sistem alacağım. Hali hazırda bulunan 2k 165 Hz monitörümü kullanacağım. 2K'ya uygun alınabilecek bir sistem önerebilir misiniz? Bütçem değişebilir f/p oranı yerinde olan her türlü tavsiyeye açığım. Olmazsa olmaz dediklerimi listeleyecek olursam,
*İşlemcimi özellike güçlü seçmek istiyorum, i7 veya ryzen 7 serilerinin güncel işlemcilerinden olmalı.

O bütçeye 4080 super olmaz hocam 7800x3d fiyatları da uçtu 4070 ti super ile ikisini kombolamak zor oldu artık ve stok kalmadı hazır sistemlerde olanlarda dengesiz ve yükseltmeleri pahalıya geliyor bir şey önermek çok zor şuanki zaman da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve marka takıntınız da var gördüğüm kadarıyla 407 ti super ve 7800x3d bile yapamayabilirsiniz marka takıntınızdan dolayı

11.11 gibi kasım fırsatlarını bekleyin, belki istediğiniz gibi güzel sistemler düşer hocam.

Merhabalar,

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu özelleştirip alabilirsiniz hocam.

Geri