Neler Yeni

4070 TS - i7 14700 KF Düşük FPS

Strangersupuk

80+ Bronze
Hocam merhaba,
Win10'a geçiş yaptım 200 fps artış gördüm, 4070 TS için ideal bir değer midir.
Ayrıca sormak istediğim diğer bir konu asus anakartın güncellemediğim driver olup olmadığını nasıl anlayabilirim,

Teşekkürler.
Hangi oyun olduğuna göre değişir tabii ki ancak hikaye odaklı RDR 2, Dying light 2 gibi oyunlar için gayet ideal bir değer.
Hocam Windows update kısmında güncelleştirmeleri denetle dediğinizde herhangi bir şey çıkmıyorsa yeterlidir, tabii çok daha güncel versiyonlarını indiren driver booster ve benzeri programlar var ancak güvenilir değil bazen saçma sapan driverları indirerek çok ciddi problemler oluşturuyorlar.
Sorunun çözüldüğüne sevindim 😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hamza
Hangi oyun olduğuna göre değişir tabii ki ancak hikaye odaklı RDR 2, Dying light 2 gibi oyunlar için gayet ideal bir değer.
Hocam Windows update kısmında güncelleştirmeleri denetle dediğinizde herhangi bir şey çıkmıyorsa yeterlidir, tabii çok daha güncel versiyonlarını indiren driver booster ve benzeri programlar var ancak güvenilir değil bazen saçma sapan driverları indirerek çok ciddi problemler oluşturuyorlar.
Sorunun çözüldüğüne sevindim 😊
Şuanlık tatmin ediyor beni ilerleyen zamanlarda daha iyi entegre olur, çok teşekkür ediyorum. çok masraf yaptım bir türlü sorunu bulamamıştır.
Var ol... <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,986
Üyeler
163,588
Son üye
rizvan
Top Bottom