4070S Undervolt Nasıl Yaparım?

Reaksiyon skoru
54
4070S galax one click oc model kartım var. Bencmark testinde sıcaklık yüksek gibi geldi undervalt yapmaya karar verdim, çok detaylı olmadan basitçe bişe nasıl yaparım. Test sonuçlarınıda atıcam
1741422335442.png

4070S galax one click oc model kartım var. Bencmark testinde sıcaklık yüksek gibi geldi undervalt yapmaya karar verdim, çok detaylı olmadan basitçe bişe nasıl yaparım. Test sonuçlarınıda atıcam
Sonuçları atın ona göre gerek varmı yokmu karar verelim.

Alıntıyı görüntüle
İki fanlı kart için gayet normal hocam değerler sıcaklığı biraz daha düşürmek isterseniz kasanızı temizleyin zaten 1-2 derece düşücektir yine

İki fanlı kart için gayet normal hocam değerler sıcaklığı biraz daha düşürmek isterseniz kasanızı temizleyin zaten 1-2 derece düşücektir yine
peki hocam, peki undervolt yapsam hiç mi performans artışı olmaz

Yapılabilir ama ben bu sıcaklıkta yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bilgili arkadaşlar gelecektir
tamamdır hocam, şimdilik bu şekilde kullanacağım ileride render la uraştığımda belli olur.

tamamdır hocam, şimdilik bu şekilde kullanacağım ileride render la uraştığımda belli olur.
Bence yaptığınızda sıcaklıkları izleyin ve takibini alın daha sonrasında dediğim gibi ihtiyac halinde yapılabilir. Hatta bende öğrenmek istiyorum

undervolt yapabilirsin bir zararı olmaz bende her ekran kartı değiştiğimde undervolt yapıyorum 2 3 fps düşürüyor ama sıcaklıkların 8 9 derece fark ettiği oluyor youtubeden bak ama izlediğin videodaki adamın yaptığı değerleri aynen yapma her ekran kartının undervolt ayarları aynı olmuyor msi afterburner üzerinden yapıcan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,839
Üyeler
186,800
Son üye
okanyesmen
Geri