işlemciniz besleyebılecek bir işlemci ise hiçbir sıkıntı çıkarmas 1080 p de tüm oyunları ultra da oynarsınız 2 k kartı dır zaten 40704070ti almayı düşünüyorum. hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar oynamayı planlıyorum. 1080p için 4070ti almak mantıklı mıdır sizce.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve 1080p de hikayeli oyunlarda darboğaz olur mu?
İyi bir işlemciyle 2K da mis gibi oynarsın.4070ti almayı düşünüyorum. hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar oynamayı planlıyorum. 1080p için 4070ti almak mantıklı mıdır sizce.
ve 1080p de hikayeli oyunlarda darboğaz olur mu?
ne işlemci önerirsiniz fiyat önemli değilişlemciniz besleyebılecek bir işlemci ise hiçbir sıkıntı çıkarmas 1080 p de tüm oyunları ultra da oynarsınız 2 k kartı dır zaten 4070
2k rekabetçi oyunlarda sıkıntı olmaz mıİyi bir işlemciyle 2K da mis gibi oynarsın.
amd mi onereyım intel mine işlemci önerirsiniz fiyat önemli değil
2k rekabetçi oyunlarda sıkıntı olmaz mı
yok sıkıntısız oynarsınızne işlemci önerirsiniz fiyat önemli değil
hangisi ekran kartını daha iyi besleyecekseamd mi onereyım intel mi
Rekabetçi oyunlarda 1080p'ye çekersin.İşlemci güçlüyse darboğaz olmaz.ne işlemci önerirsiniz fiyat önemli değil
i7 13700k önerırım sağlam işlemci ben amd işlemcileri pek sevmıyorum belkıde daha iyidir fakat hep intel kullandııgmdan amd tarafını pek sevmıyoumhangisi ekran kartını daha iyi besleyecekse
teşekkürler o işlemciyi bi inceleyim. amdnin 7600x'ini önermişlerdi bi de ama intele bakmamıştım daha dediğinize de bakayımi7 13700k önerırım sağlam işlemci ben amd işlemcileri pek sevmıyorum belkıde daha iyidir fakat hep intel kullandııgmdan amd tarafını pek sevmıyoum
bende i5-13600KF var resmen alev topui7 13700k önerırım sağlam işlemci ben amd işlemcileri pek sevmıyorum belkıde daha iyidir fakat hep intel kullandııgmdan amd tarafını pek sevmıyoum
2k monitörde 1080p'ye çekersem görüntü bozulması yaşanmaz mıRekabetçi oyunlarda 1080p'ye çekersin.İşlemci güçlüyse darboğaz olmaz.
kanka bende de o işlemci var ve 240mm sıvı soğutma var 60 dereceyi geçmiyo full ayarlarda termal bakım falan yap senbende i5-13600KF var resmen alev topu
240 lık sıvı soğutma bile yetmiyor
sanırım 13. nesillerin hepsi böyleymiş