Eh vasat bir model. Değiştirmenize gerek yok.CX750F var hem iyi hem kötü yorumları var, sizce nasıl?
https://www.akakce.com/ekran-karti/...2bit-dx12-gaming-oyuncu-fiyati,228449724.html nasıl model sizceEh vasat bir model. Değiştirmenize gerek yok.
@Yamoima attığınız ekran kartı ve psuyu kullanıyordu sanki.
Tamamdır, etiketlediğim arkadaş almıştı attığınızı. O yardımcı olur sorularınıza.PSU var şu an. Model olarak ekran kartı nasıl sizce?
Hocam Zotac Trinity OC 4070Ti kullanıyorum. Mal kalitesi güzel, fanları sessiz ve ısınma sorunu yok. Yük altında maksimum 65 derece gördüm oyun oynarken. Fiyatını hak ettiğini söyleyebilirim, alabilirsiniz.PSU var şu an. Model olarak ekran kartı nasıl sizce?
En ucuz bu şu an fiyat olarak, alacağım yüksek ihtimal.Hocam Zotac Trinity OC 4070Ti kullanıyorum. Mal kalitesi güzel, fanları sessiz ve ısınma sorunu yok. Yük altında maksimum 65 derece gördüm oyun oynarken. Fiyatını hak ettiğini söyleyebilirim, alabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsunEn ucuz bu şu an fiyat olarak, alacağım yüksek ihtimal.
Galaxın soğutma bloğu daha büyük gözüküyor. Şu kartları alan bir sürü insan keşke incleme atsalar.En ucuz bu şu an fiyat olarak, alacağım yüksek ihtimal.