FP oranını göz önünde bulundurursak Super, ama tavsiyem 4070ti superdir kesinlik ile çok fark yoksa eğer arada net ileriye dönük vrami olsun bit değeri olsunArkadaşlar bir sistem toplayacağım. 2k monitor kullanıyorum. Sizce 4070s ile 4070ti super arasında hangi seçimi yapmalıyım fp oranını göz önüne alırsak. Yani aradakini farka değer mi sizce?
sana kalmış bir şey hocam. pahalısını aldığında akşam kafanı yastığa koyup ulan çok para harcadık ya diyeceksen, bütçeni zorlayacaksan gerek yok. düz super modeli al. ha benim param ikisine de her türlü yeter, çıkarır masaya vururum parayı dersen ti super al. sonuç olarak arada performans farkı var.
Bütçeni çok zorlamana gerek yok 4070s al geç perf farkı %18 aradaki fiyat farkı vramden geliyor 1440p'de 12gb idare eder. En kötü texture ayarini 1 ayar düşürürsün.
FP oranını göz önünde bulundurursak Super, ama tavsiyem 4070ti superdir kesinlik ile çok fark yoksa eğer arada net ileriye dönük vrami olsun bit değeri olsun
İzlediğim videolarda 7900xt de güzel işler yapıyor ama amd çok beğenilmiyor sanırım. Bir de rt de başarısız galibaBazı oyunlarda hemen hemen aynı FPS verir. Bazı oyunlarda en fazla 10-12 FPS oynar. Ti daha iyi kısaca. Aradaki farkı ona göre hesaplarsınız.
Dlss ve framegen benim için vazgeçilmez şeyler bu yüzden 6900xt'den Nvidiaya geçmiştim. RT zerre umrumda değil.Peki 7900 xt için ne diyorsunuz bu kartlar karşısında?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzlediğim videolarda 7900xt de güzel işler yapıyor ama amd çok beğenilmiyor sanırım. Bir de rt de başarısız galiba
Dlss ve framegen benim için vazgeçilmez şeyler bu yüzden 6900xt'den Nvidiaya geçmiştim. RT zerre umrumda değil.