Neler Yeni

4070ti Super için monitör ne alınmalıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlkay Ercan
Bütçe
17000
Arkadaşlar merhaba şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Bir kaç sorum mevcut sizlere. Yeni bir sistem aldım aldığım sistemi ek olarak ekledim.
IMG_6995.jpeg
1. Sorum; Elimde aktif olarak bulunan 144hz FHD monitörüm bulunmakta, yenisini aldığımda 2. monitör yapmayı düşünüyorum. Yeni monitörü yaklaşık 25-30 gün sonra alacağım. Uygun monitörü alana kadar kullansam bir problem yaşar mıyım?
2. Sorum; Genelde hikayeli RDR2 vs gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum tabi bunun yanında r6, lol, valo, cs gibi oyunlar da oynuyorum. En başta 380hzlik bir monitör almayı düşünüyordum fakat sonradan 2K alman gerekir darboğaz yapar vs gibi yorumlarda bulundular. 2K 260hz vs gibi monitör almam uygun olur mu? Öneri ve cevaplarınıza açığım.
Bütçe: 16-17K

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
2k alabilirsin çok keyif alırsın

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
alacağım ama bir kaç gün sonra alabilirim, o süreye kadar 144 HZ FHD monitörde kullansam herhangi bir zarar verir miyim sisteme?
sisteme bir zararın olmaz dostum ama 2k önerimdir sistemin gayet iyi

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1440p'de çok güzel fps lerde maks ayarlarda oynarsın ama hikayeli oyun ağırlıklı oynuyorsan 4K'da destekler kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlkay Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Kağan UĞURLU
saolun beyler, 2K alana kadar 1080p 144hz de oynasam bir zarar olmaz diyorsanız öyle yapayım.
Darboğaz olur o da pc ye zarar veren bir durum değil. Oynayabilirsiniz. Eğer bütçe artarsa samsung odyses g6 oled öneririm. Amazonda 25k bir kere alır bir daha düşünmezsiniz. Olmazsada Asus 2k 260hz aqml1a, ya da msi dell gibi markalarada yönelebilirsiniz. Oled olmayacaksa ips olsun. VA panel almayın.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Fırat divitci
4k 144hz ıps 28/31.5 inch bir monitör çek

Gird4p

80+
saolun beyler, 2K alana kadar 1080p 144hz de oynasam bir zarar olmaz diyorsanız öyle yapayım.
Niye zarar olsun keyfine bak. Darboğazlı hali ile bile çoğu karttan kral performans alırsın. Devam yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlkay Ercan
Niye zarar olsun keyfine bak. Darboğazlı hali ile bile çoğu karttan kral performans alırsın. Devam yani.
Darboğaz olur o da pc ye zarar veren bir durum değil. Oynayabilirsiniz. Eğer bütçe artarsa samsung odyses g6 oled öneririm. Amazonda 25k bir kere alır bir daha düşünmezsiniz. Olmazsada Asus 2k 260hz aqml1a, ya da msi dell gibi markalarada yönelebilirsiniz. Oled olmayacaksa ips olsun. VA panel almayın.
4k 144hz ıps 28/31.5 inch bir monitör çek
eyvallah arkadaşlar saolun, şuan dell markasının 144 hzlik monitörünü kullanıyorum, deneyimlememe göre de Asus 260HZ 2K IPS monitörü alacağım bir süre sonra. teşekkürler bilgileriniz için

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yasar Dalgan
Bir kaç sorum mevcut sizlere. Yeni bir sistem aldım aldığım sistemi ek olarak ekledim. Alıntıyı görüntüle1. Sorum; Elimde aktif olarak bulunan 144hz FHD monitörüm bulunmakta, yenisini aldığımda 2. monitör yapmayı düşünüyorum. Yeni monitörü yaklaşık 25-30 gün sonra alacağım. Uygun monitörü alana kadar kullansam bir problem yaşar mıyım?
2. Sorum; Genelde hikayeli RDR2 vs gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum tabi bunun yanında r6, lol, valo, cs gibi oyunlar da oynuyorum. En başta 380hzlik bir monitör almayı düşünüyordum fakat sonradan 2K alman gerekir darboğaz yapar vs gibi yorumlarda bulundular. 2K 260hz vs gibi monitör almam uygun olur mu? Öneri ve cevaplarınıza açığım.
Kanka kaça alıyon bu sistemi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç sorum mevcut sizlere. Yeni bir sistem aldım aldığım sistemi ek olarak ekledim. Alıntıyı görüntüle1. Sorum; Elimde aktif olarak bulunan 144hz FHD monitörüm bulunmakta, yenisini aldığımda 2. monitör yapmayı düşünüyorum. Yeni monitörü yaklaşık 25-30 gün sonra alacağım. Uygun monitörü alana kadar kullansam bir problem yaşar mıyım?
Kanki nerden ve kaça alıyon bu sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlkay Ercan
QP Bilişimden satın aldım, QP Kronos olarak geçiyor aldığım sistem, parça indirimi mevcutken sipariş geçmiştim 88 küsüre geldi.
Kanka kaça alıyon bu sistemi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanki nerden ve kaça alıyon bu sistemi

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yasar Dalgan
Sistemin linkini ve fiyatını atabilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,008,797
Üyeler
159,835
Son üye
furkiturki61