Öneri 4080 ekran kart seçimi

ridvan k

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
Arkadaşlar biri yurt dısindan biride turkiyeden olmakla beraber iki kart arasinda kaldım
Yurt dısı asus rog 45 k ya gelior...
47 bin tl ye gelior tr 2 yil garanti

Rog serisi kalite bam baska biliorm ama seciminz hangisi olur

Ekler

• Screenshot_20240202_141003_YouTube.jpg
    Screenshot_20240202_141003_YouTube.jpg
    612.2 KB · Hit: 83
Arkadaşlar biri yurt dısindan biride turkiyeden olmakla beraber iki kart arasinda kaldım
47 bin TL ye gelior tr 2 yil garanti

Rog serisi kalite bam baska biliorm ama seciminz hangisi olur
Tabii ki Asus rog tartışılmaz en tepe model 👍 hemde beyaz efsane fiyat hiç düşünmeden rog alın

Tabii ki Asus rog tartışılmaz en tepe model 👍 hemde beyaz efsane fiyat hiç düşünmeden rog alın
Ama yurt dısı garantisi yok artı nakit para taksitte yok
Sence msi almak mantikli olmaz miydi hem vade farksiz 3 taksit ve tr garanti

Ama yurt dısı garantisi yok artı nakit para taksitte yok
Sence msi almak mantikli olmaz miydi hem vade farksiz 3 taksit ve tr garanti
tr garantili almalısın yurtdışına neye dayanarak güvenebilirsin

Rogun karşılığı gaming x trio değil. tabii ki bu şartlarda rog

rog stok bitmiş :(

hepsi aynı

Eğer benim obi takıntılı biriyseniz pcb kalitesi voltaj yönetimi vs konularda attığınız tier list gerçekten doğru suprim x in beyazi yok diye biliyorum rogdada stok yoksa s tier ve üstünde bi tek aero modeli kalıyor illa beyaz olacaksa 2.el garantili faturalı urun alabilirsiniz rog

Eğer benim obi takıntılı biriyseniz pcb kalitesi voltaj yönetimi vs konularda attığınız tier list gerçekten doğru suprim x in beyazi yok diye biliyorum rogdada stok yoksa s tier ve üstünde bi tek aero modeli kalıyor illa beyaz olacaksa 2.el garantili faturalı urun alabilirsiniz rog
Su an tr de stok yok rog da olan cok pahalli fiyat verior

Su an tr de stok yok rog da olan cok pahalli fiyat verior
Bu arada aynı kartlarin 4080 super olanlarında bakın 4080lar stok kalmadığı için superlerden daha pahalı olabiliyor. Birde illa beyaz olmicaksa o listenin en fp ürünü kfa2dir yurt dışında aşırı derece tutulan bi kart beyaz olacak diye ısrar etmiyorsanız kesinlikle tercih edilir. Sogutma olarakta içlerinde en iyisi gaming ocdir ama rgbsi zayıf

Bu arada aynı kartlarin 4080 super olanlarında bakın 4080lar stok kalmadığı için superlerden daha pahalı olabiliyor. Birde illa beyaz olmicaksa o listenin en fp ürünü kfa2dir yurt dışında aşırı derece tutulan bi kart beyaz olacak diye ısrar etmiyorsanız kesinlikle tercih edilir. Sogutma olarakta içlerinde en iyisi gaming ocdir ama rgbsi zayıf
Rgb cok onemli deil onemli olan sadece beyaz olmasi nzxt h9 elite uzerine cok guzel sistem kurdum bi tek ekran kart kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,639
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri