Neler Yeni

4080 süper beyaz model piyasada yok

4malite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Arkadaşlar üst düzey bir sistem topluyorum tüm parçaları sipariş ettim fakat beyaz temalı sistemimde 4080 süper beyaz bulamıyorum gigabyte aero 4080 süper istiyordum ama hiçbiryerde yok ne zaman gelir bilgisi olan var mı ona göre asus 4090 almak zorunda kalacam gibi gözüküyor. Birde son olarak pc montajını halledebilirim diye düşünüyorum ama şu hangi kablo nereye takılır kısmı biraz gözümü korkutuyor bu konuda da tavsiye verebilirseniz çok mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Merlin
Arkadaşlar üst düzey bir sistem topluyorum tüm parçaları sipariş ettim fakat beyaz temalı sistemimde 4080 süper beyaz bulamıyorum gigabyte aero 4080 süper istiyordum ama hiçbiryerde yok ne zaman gelir bilgisi olan var mı ona göre asus 4090 almak zorunda kalacam gibi gözüküyor. Birde son olarak pc montajını halledebilirim diye düşünüyorum ama şu hangi kablo nereye takılır kısmı biraz gözümü korkutuyor bu konuda da tavsiye verebilirseniz çok mutlu olurum.
Galax da alabilirsiniz hocam güzel markadır ayrıca ilk defa diziceksin kendiniz yapmayın pahalı bi sistem dizmişsiniz gibi risk almaya gerek yok

4malite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam biraz pahalı bir sistem kime toplatabilirim

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Balamut
montajı yaptıktan sonra youtubede kablolama için rehberler var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,392
Üyeler
160,844
Son üye
Foxaz
Top Bottom