-----

Sorunları var diyen var eski sürümü öneren var anlayamadım pes21 fifa21 vb. oyunlarda kullanacağım
Sorunları olsun veya olmasın ben tercih etmezdim. Çünkü analogları birbirine fazla yakın ve rahatsiz edici olabilir. Bu bütçeye F710 bulursan kaçırma. Kesinlikle f710 önerim.

f710 dada çok farklı değil sanırım ve daha önce xbox kollarını kullandım monster onlara benziyor alışmam daha kolay olmazmı?
Evet Xbox koluna benziyor. Alışman daha kolay olur. F710 alsan bir süre sonra ona da alışırsın ama Xbox benzeri bir kol istiyorsan monster tercih edebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: mmx1
-----

Son düzenleme:
Anladım peki alıp beğenmezsem iade edebilir miyim monster iade konusunda nasıl ? bir bilginiz var mı?
Dostum bu konuda Monster'ı arayarak tam bilgi edinebilirsin. Çünkü bu tür eşyaları hijyenikliği bozuluyor diye iade kabul etmiyorlar bazen.

• Beğen
Reaksiyonlar: mmx1
Dostum bu konuda Monster'ı arayarak tam bilgi edinebilirsin. Çünkü bu tür eşyaları hijyenikliği bozuluyor diye iade kabul etmiyorlar bazen.
Kulaklık iadesi aldılar bunu da alırlar bence.
Bu serinin problemi vardı sanki düzeltip tekrar piyasaya mı sürdüler noldu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,272
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri