Neler Yeni

Çözüldü✓ 4090 14. nesil toplama kasa

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
oyun için topluyorum evet ama intelin 14. nesil işlemcilerde fps artışı sağlayan bir yazılım vs getirdiğini okudum 4090 ile 82k oluyorsa çıkabilirim evet.
O yazılım 5-6 oyun destekliyor. Ama halen sıcaklık ve watt tüketimi Intel tarafinda orta seviye bir ekran kartı kadar ve ona rağmen performansı da uçmuyor çok kötü
Aynı yazılımın benzerini Redditte dolaşıp bulabilirsin ki yakında tüm işlemcilere de gelir. Yapılan şey çok basit çünkü.
Şuan AMD almak çok daha mantıklı hem oyunlarda daha fazla fps, render performansları yakın, AMD daha az ısınıyor ve daha az güç tüketiyor

İleride işlemci upgrade de yapabilirsin Intel yeni nesil çıkardığı zaman anakartta değiştirmen gerekecek

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,021
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Batuhan
O yazılım 5-6 oyun destekliyor. Ama halen sıcaklık ve watt tüketimi Intel tarafinda orta seviye bir ekran kartı kadar ve ona rağmen performansı da uçmuyor çok kötü
Aynı yazılımın benzerini Redditte dolaşıp bulabilirsin ki yakında tüm işlemcilere de gelir. Yapılan şey çok basit çünkü.
Şuan AMD almak çok daha mantıklı hem oyunlarda daha fazla fps, render performansları yakın, AMD daha az ısınıyor ve daha az güç tüketiyor

İleride işlemci upgrade de yapabilirsin Intel yeni nesil çıkardığı zaman anakartta değiştirmen gerekecek
teşekkür ederim bunu bilmiyorumdum peki sistemin geri kalanı için bi yorumunuz var mıdır?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,021
İsim
Hacı

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275