EKRHN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,542
O zaman senden bir cacık olmaz.Kan birden yanıma fln oturunca uyandım soramadım. Bide acıkmıştım
O zaman senden bir cacık olmaz.Kan birden yanıma fln oturunca uyandım soramadım. Bide acıkmıştım
pğekgpoaerjgğpaejrgpğaeojgğaepjtraopıerthg olaydaha da saçma oluyorKan birden yanıma fln oturunca uyandım soramadım. Bide acıkmıştım
@Mert ama afk banı açılınca yardımcı olur.Beyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
bulamazsın eğer adını biliyosan bir umut o da genellike adlarını garip garip koyuyolar kızın adı sude drazi ise instada sddrz veya sudedrz flndırBeyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
knk otele giriş yaparken isim falan filan isyen bir yer varya hangi gün gittiyse o gün çıkanların isimlerini alabilirmiyim diyorsun sonra instaya yazarak isimleri buluyorsunBeyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
Knk birden oturunca utandım. Bi de baya acıkmıştımAga kız yanına oturdu da naptın uyudun mu merhaba falan deseydin belki ismini söylerdi hani
Ne knksana kötü bir haberim var
artık kötü haberim yok yukarıda yazdığımı yapKnk birden oturunca utandım. Bi de baya acıkmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne knk