Umut Ege Özkaya
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,186
sana kötü bir haberim varBeyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
sana kötü bir haberim varBeyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
Adını falan sorsaydın bari.Knk öyle bi konu değil sksjwkwhkwhw. O kadar asansör varken yanıma fln bindi bi kaç kere. Yemekhanede yanıma fln oturdu.
Yav kardeşim kız yanına oturmuş yemekhanede daha napsın aaaa merhaba diyip konuya girsene yemekteyken ufak hatalar bunlar olmamış olmamışKnk öyle bi konu değil sksjwkwhkwhw. O kadar asansör varken yanıma fln bindi bi kaç kere. Yemekhanede yanıma fln oturdu.
Senle aynı asansöre binip yemekhanede yanına oturan kıza bi çift laf edip instasını alamadın mı?Knk öyle bi konu değil sksjwkwhkwhw. O kadar asansör varken yanıma fln bindi bi kaç kere. Yemekhanede yanıma fln oturdu.
Tek çare bulup sorması ama, başka nasıl bulacakKız gitmiş sıkıntı o zaten.
toplama kız önerisiBu arada konu toplama bilgisayar tavsiyeye açılmış.![]()
![]()
Beyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
Sende bu konuyu nasıl açabildin? 99999 IQ.Knk çok saol bunu nasıl düşünebildin? 5000IQ
Usta otelden sevgili yapılmaz,hem nerede yaşadığı kimin nesi olduğu belli değil.Kan birden yanıma fln oturunca uyandım soramadım. Bide acıkmıştım