..

Knk öyle bi konu değil sksjwkwhkwhw. O kadar asansör varken yanıma fln bindi bi kaç kere. Yemekhanede yanıma fln oturdu.
hmm asansörde yanına binmiş yemekhanede yanına oturmuş bunlar normal insan davranışları değil kesinlikle senden hoşlanmıştır

Bunları dersem ismini vermezler ama iyi sallıyom diye

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk seninde ona cesaretin yok buna cesaretin yok yapıcak bişi yok madem unut gitsin

Merak etme hissediyorum bir gün kız koşarak gelip senin boynuna sarılacak dermişimmm o iş geçti zaten senin gibi mousepadi kıza tercih edecek birinden hiç bir şey beklemiyorum artık mouse padi yatağa atarsın

Son düzenleme:
Aga bence işin peşini bırak kız o kadar şey yapmış fark etmemişsin, odunluk yapıp yemek yemeğe devam etmişsin. Zaten o kızı bulsan bile kız sana yazmaz artık.

hmm asansörde yanına binmiş yemekhanede yanına oturmuş bunlar normal insan davranışları değil kesinlikle senden hoşlanmıştır
Yalnız hocam ayıp oluyor ben otelde bir erkeğin yanına oturmuştum yemek yerken.

Merak etme hissediyorum bir gün kız koşarak gelip senin boynuna sarılacak dermişimmm o iş geçti zaten senin gibi mousepadi kıza tercih edecek birinden hiç bir şey beklemiyorum artık mouse padi yata atarsın
Knk kıza tercih etmedim rüşvete tercih ettim

Kızın numarasını ver bulurum ben

Kanka üzmek istemem ama ilahi bir güç olmadıkça bulman zor gibi...

Kız bilgisayar mı aga konuyu toplama bilgisayar kısmına açmışsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,564
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri