Öneri 40k bütçe telefon önerisi

Leypan

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
40000
Merhaba, öncelikle telefonla hiç oyun oynamam. Günlük uygulamalar dışında herhangi işim yok. Büyük ekranlı olması, kamerasının fiyatına göre iyi olması, bataryasının en az bir günü çıkarması ve uzun süre güncelleme alması benim için önemli. Dört seçenek buldum.
1) Xiaomi 15t pro
2) Honor 400 pro
3) S24+
4 Nothing Phone 3
Bunlar arasından en çok hoşuma giden Nothing Phone 3 siyah olan. Bir de 3 taksit 0 faizli alışveriş kredisi var. O da benim için önemli. Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Galaxy S24+ modelini tavsiye ederim. Yazılım deneyimi epey önde.

Nothing Phone 3'ün arayüzü de stabil ama bildiğiniz saf Android. İhtiyacınız olan ayar ve özelleştirmeleri bulamadığınızda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Honor 400 Pro'nun kasası plastik. Xiaomi ise yazılım konusunda en sorunlusu.

Galaxy S24+ modelini tavsiye ederim. Yazılım deneyimi epey önde.

Nothing Phone 3'ün arayüzü de stabil ama bildiğiniz saf Android. İhtiyacınız olan ayar ve özelleştirmeleri bulamadığınızda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Honor 400 Pro'nun kasası plastik. Xiaomi ise yazılım konusunda en sorunlusu.

Bilmediğim için soruyorum, saf android tam olarak ne demek?

Google tarafından geliştirilen standart Android arayüzü. Google Pixel telefonların arayüzü saf Android'e örnektir. Nothing OS arayüzü de saf Android'in hafif makyajlanmış hali. Özellik ve kişiselleştirme bakımından Samsung One UI arayüzüne göre epey sınırlı.

Teşekkür ederim. Bunlar dışında bir öneriniz var mı?

S24+ veya honor 400 pro gerisine bakmam bile. Aciliyetin yoksa s26 serisini bekle belki alt modellerde fiyat düşüklüğü olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,361
Üyeler
188,085
Son üye
ulas17
Geri