Hocam lenovo loq tavsiye etmem kesinlikle anakartlarında kronik arıza var arkadaşım aldı önce batarya arızası verdi sonrasında baktığımızsa garantisi arkadaş cihazı almadan başlamıştı gözüküyor ama bunu çözüyorlar galiba arkadaş batarya için servise gönderdiğinde önce sıvı teması sonrasında da yağ teması? diyerek kullanıcı hatası olduğunu bildirdiler fakat arkadaşım her hangi bir sıvı teması olmadığında kararlıydı en son satıcısı olan trendyola yazdık ve onlar cihazı kontrol ederek iade ücreti iade ettiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de acer nitro 5 (i5 11400h 3060) kullanıcısıyım şahsen çok tavsiye edeceğim bi marka değil ama benim kullandığım seride de problem olabilir cihazım fazla ısınıyordu ve windows kendi kendine bozuluyordu 4-5 defa servise gönderdim bir kaç defa da bu problemden format atmam gerekti diyebilirsiniz windows ile markanın ne alakası var diye fakat bu kadarı da normal değil garanti bitimine 1 ay kala ekran bozuldu ve ek monitörle kullandığım için laptop ekranını çok kullanmıyorum genelde kapalı kalıyordu. Şahsi önerim asus tuf olur bu 3 laptop arasından.