40k Bütçeyle Laptop Önerileri

Slokss

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar max 40k bütçem var ancak msi thin ve cyborg modelleri ve lenovonun loq modellerinin sıkıntılı olması elimi kolumu bağlıyor önerebileceğiniz model var mı?

Acer v15 var bitişik fan kötü 13620h işlemci var 100 derecelere çıktı anakartımi yakti. FAZ değişimli termal pedle 80 ilerde full yükte sorunu çözdüm şimdilik. Nedense ekran kartı da 70 i geçmiyor belki 75w dan ama işimi görüyor fazlasıyla uygun fiyata aldığım için sorun değil

Acer v15 var bitişik fan kötü 13620h işlemci var 100 derecelere çıktı anakartımi yakti. FAZ değişimli termal pedle 80 ilerde full yükte sorunu çözdüm şimdilik. Nedense ekran kartı da 70 i geçmiyor belki 75w dan ama işimi görüyor fazlasıyla uygun fiyata aldığım için sorun değil
hocam bende de aynı sıkıntıları yaşadım onun için direkt uzun süreli kullanabileceğim bi model arayışındayım

hocam bende de aynı sıkıntıları yaşadım onun için direkt uzun süreli kullanabileceğim bi model arayışındayım
Oyle bir zamandayız ki 40k kafadan rahat model yok. İlla bir yerden kısılması lazım. Isınma sorununu faz değişimli termal ped ve w kısıtlama ile sorunu çözülüyor kısmen. Şuan log desen anakart sorunu var. hp hall sensör var. Tuf ve gamegaraj ama onlarda işlemci ekran kartından kısıyor. Önericek bir şey de yok fırsat kovalamak lazım

Geri