HyperChief
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 198
3070TI ve 5800x3D sistem veya bütçe az bir şey daha artırabilirsen 3080 + 5800x3D sistem toplanabilir.Çok teşekkürler ama ryzen ve rtx'li sistem istiyorum.
3070TI ve 5800x3D sistem veya bütçe az bir şey daha artırabilirsen 3080 + 5800x3D sistem toplanabilir.Çok teşekkürler ama ryzen ve rtx'li sistem istiyorum.
Neden?Çok teşekkürler ama ryzen ve rtx'li sistem istiyorum.
rtx alıp daha fazla para vermek istiyor sanırım.Neden?
Hocam marka fanboyluğu yapmak yerine en iyi fiyata en iyi performansı sunan kartı almak daha mantıklı para veriyorsunuz çünkü almışken iyisini alın daha fazla verip daha az performans almak mantıklı değil tabi yine sizin tercihinizÇok teşekkürler ama ryzen ve rtx'li sistem istiyorum.
Böyle şeyler söylemektense arkadaşa rx serisinin daha performanslı ve daha uygun oldugu söylemek yeterli olur. Fanboylukla v.s bir alakası yok adam eğer rtx serisi istiyorsa rtx serisi toplamasına yardımcı olunur. Kararı sorgulanmazrtx alıp daha fazla para vermek istiyor sanırım.
+1Böyle şeyler söylemektense arkadaşa rx serisinin daha performanslı ve daha uygun oldugu söylemek yeterli olur. Fanboylukla v.s bir alakası yok adam eğer rtx serisi istiyorsa rtx serisi toplamasına yardımcı olunur. Kararı sorgulanmaz![]()
Evet niye bir anda saldırı moduna geçiyor herkes, tercihim o yönde o yüzden istiyorum, markanın fanboyu niye olayım, daha önce amd kart kullandım ve memnun kalmadım, rtx 3070 ti'lı ve ryzen işlemcili bir sistem almak istiyorum.Böyle şeyler söylemektense arkadaşa rx serisinin daha performanslı ve daha uygun oldugu söylemek yeterli olur. Fanboylukla v.s bir alakası yok adam eğer rtx serisi istiyorsa rtx serisi toplamasına yardımcı olunur. Kararı sorgulanmaz![]()
Rx 6900 xt ve ryzen 9 5900x li toplardım ben bu bütçedeParçaların hepsi toplamda 39k'ya denk geliyor fakat uyumsuzluk veya daha iyi bir ekleme öneriniz var mıdır almadan önce danışmak istedim.
Neyini beğenmedin?Evet niye bir anda saldırı moduna geçiyor herkes, tercihim o yönde o yüzden istiyorum, markanın fanboyu niye olayım, daha önce amd kart kullandım ve memnun kalmadım, rtx 3070 ti'lı ve ryzen işlemcili bir sistem almak istiyorum.
fanboy vb. şeyler yazmadım zaten. rx serisi daha mantıklıdır demiş arkadaş. benzer performansa yakın rtx alması onun daha fazla para ödemesi anlamına geleceğini açıklamaya çalıştım.Böyle şeyler söylemektense arkadaşa rx serisinin daha performanslı ve daha uygun oldugu söylemek yeterli olur. Fanboylukla v.s bir alakası yok adam eğer rtx serisi istiyorsa rtx serisi toplamasına yardımcı olunur. Kararı sorgulanmaz![]()
size saldıran olmadı.Evet niye bir anda saldırı moduna geçiyor herkes, tercihim o yönde o yüzden istiyorum, markanın fanboyu niye olayım, daha önce amd kart kullandım ve memnun kalmadım, rtx 3070 ti'lı ve ryzen işlemcili bir sistem almak istiyorum.