40k Değerinde Sistem Topluyorum

Çok teşekkürler ama ryzen ve rtx'li sistem istiyorum.
Hocam marka fanboyluğu yapmak yerine en iyi fiyata en iyi performansı sunan kartı almak daha mantıklı para veriyorsunuz çünkü almışken iyisini alın daha fazla verip daha az performans almak mantıklı değil tabi yine sizin tercihiniz

rtx alıp daha fazla para vermek istiyor sanırım.
Böyle şeyler söylemektense arkadaşa rx serisinin daha performanslı ve daha uygun oldugu söylemek yeterli olur. Fanboylukla v.s bir alakası yok adam eğer rtx serisi istiyorsa rtx serisi toplamasına yardımcı olunur. Kararı sorgulanmaz :)

Böyle şeyler söylemektense arkadaşa rx serisinin daha performanslı ve daha uygun oldugu söylemek yeterli olur. Fanboylukla v.s bir alakası yok adam eğer rtx serisi istiyorsa rtx serisi toplamasına yardımcı olunur. Kararı sorgulanmaz :)
+1

Evet niye bir anda saldırı moduna geçiyor herkes, tercihim o yönde o yüzden istiyorum, markanın fanboyu niye olayım, daha önce amd kart kullandım ve memnun kalmadım, rtx 3070 ti'lı ve ryzen işlemcili bir sistem almak istiyorum.

RX6900XT al geç. Diğerleri için daha sonra bakacağım.

Evet niye bir anda saldırı moduna geçiyor herkes, tercihim o yönde o yüzden istiyorum, markanın fanboyu niye olayım, daha önce amd kart kullandım ve memnun kalmadım, rtx 3070 ti'lı ve ryzen işlemcili bir sistem almak istiyorum.
Neyini beğenmedin?

fanboy vb. şeyler yazmadım zaten. rx serisi daha mantıklıdır demiş arkadaş. benzer performansa yakın rtx alması onun daha fazla para ödemesi anlamına geleceğini açıklamaya çalıştım.
Post automatically merged:

size saldıran olmadı.

Benim neyi niye beğenmediğimi tartışıp zaman kaybetmek yerine bana yardımcı olsanız her şey daha güzel olmaz mı arkadaşlar :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,557
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri