40k Değerinde Sistem Topluyorum

Arkadaşlar adam kullanım amacını söylememiş. Söyleseydi AMD sistem önerirdiniz. Önce ne için kullanacağına bakın, sonra öneri yapın.

Al 7 parçan.

Toplam 22499 TL ya da o civarlarda bir şey yapması lazım. yanlış toplamış olabilir. Buna indirimle bir Nvidia kart bulursun. 3080 düşer büyük ihtimalle. Bütçeyi hafif aşarsan şuanda 3080 var.
Bu sistem güzel ama anakart olarak bu da alınabilir.

Çok teşekkür ederim, kullanım amacım 3d modelleme, animasyon render işleri tabi oyunda oynayacağım. Bir tek crucial markasını ilk defa görüyorum, o marka ram ile benim corsair'in bir farkı var mı acaba?
corsair ram alma çok tavsiye edilmiyor. crucial ramler kaliteli ve oc performansı yüksek.

Çok teşekkür ederim, kullanım amacım 3d modelleme, animasyon render işleri tabi oyunda oynayacağım. Bir tek crucial markasını ilk defa görüyorum, o marka ram ile benim corsair'in bir farkı var mı acaba?
Crucial daha iyi. Piyasadaki en iyi 2. ramler. 1.si şunlar.

Fiyat farkını görebilirsin aralarındaki. o yüzden RGB'siz olmasına katlanabilirsen Ballistixler en iyi ramlerdir. Kendisini 3733 MHZ CL 15 OC kullanabilirsin. veya 4000 MHZ CL16-17 Gibi değerler deneyebilirsin.

Crucial markasını ilk defa görmen birazcık garip geldi bu arada. topladığın sisteme bakarsam piyasaya çok hakim değilsin. hepsi daha çok "tanınmış" markalar.

Parçaların hepsi toplamda 39k'ya denk geliyor fakat uyumsuzluk veya daha iyi bir ekleme öneriniz var mıdır almadan önce danışmak istedim.

2X adet alınacak OC ile 3600 MHz yapılabilir.

12700kf alsana şuan intel ryzen den daha iyi

Arkadaş rtx ekran kartı istemiş hocam ama güzel başka alacak biri için güzel bir tavsiye

Crucial daha iyi. Piyasadaki en iyi 2. ramler. 1.si şunlar.

Fiyat farkını görebilirsin aralarındaki. o yüzden RGB'siz olmasına katlanabilirsen Ballistixler en iyi ramlerdir. Kendisini 3733 MHZ CL 15 OC kullanabilirsin. veya 4000 MHZ CL16-17 Gibi değerler deneyebilirsin.

Crucial markasını ilk defa görmen birazcık garip geldi bu arada. topladığın sisteme bakarsam piyasaya çok hakim değilsin. hepsi daha çok "tanınmış" markalar.
Evet çok fazla donanım bilgisine sahip değilim o yüzden satın almadan önce konu açmak istedim.

O SSD orada çok sırıtıyor hocam. Bence B550 Gaming Carbon veya Gaming Edge alıp PCI4.0 bir SSD alınmalı.

Geri