40k Değerinde Sistem Topluyorum

Evet niye bir anda saldırı moduna geçiyor herkes, tercihim o yönde o yüzden istiyorum, markanın fanboyu niye olayım, daha önce amd kart kullandım ve memnun kalmadım, rtx 3070 ti'lı ve ryzen işlemcili bir sistem almak istiyorum.
Çünkü forumdaki çoğu insan bu şekilde davranıyor.
Rx 6900 xt ve ryzen 9 5900x li toplardım ben bu bütçede
Tamam sen toplarsın hocam kendine toplarken alırsın
Evet niye bir anda saldırı moduna geçiyor herkes, tercihim o yönde o yüzden istiyorum, markanın fanboyu niye olayım, daha önce amd kart kullandım ve memnun kalmadım, rtx 3070 ti'lı ve ryzen işlemcili bir sistem almak istiyorum.
etiketlediğim arkadaşlar sana yardımcı olur.
fanboy vb. şeyler yazmadım zaten. rx serisi daha mantıklıdır demiş arkadaş. benzer performansa yakın rtx alması onun daha fazla para ödemesi anlamına geleceğini açıklamaya çalıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

size saldıran olmadı.
Hepiniz adına konuştum.

Çünkü forumdaki çoğu insan bu şekilde davranıyor.

Tamam sen toplarsın hocam kendine toplarken alırsın

etiketlediğim arkadaşlar sana yardımcı olur.

Hepiniz adına konuştum.
hepiniz derken ?

Benim neyi niye beğenmediğimi tartışıp zaman kaybetmek yerine bana yardımcı olsanız her şey daha güzel olmaz mı arkadaşlar :(
Daha iyi sistem alıp paranı boşa harcama diye uğraşıyoruz çünkü

Hepinizin tanımını mı yapmamı istiyorsun dostum adam rx serisi istemiyorum demesine rahmen rx rx rx diyen üstüne fanboy diyenler dahil hepiniz işte neyini anlayamadın ki :/
dostum adamın bütçesi belli sadece rtx alıp daha düşük performans alacağını söylemeye çalıştım. sen gelmiş fanboy diyorsun. fanboy bile yazmadım halbuki.

Arkadaşlar adam kullanım amacını söylememiş. Söyleseydi AMD sistem önerirdiniz. Önce ne için kullanacağına bakın, sonra öneri yapın.

Al 7 parçan.

Toplam 22499 tl ya da o civarlarda bir şey yapması lazım. yanlış toplamış olabilir. Buna indirimle bir Nvidia kart bulursun. 3080 düşer büyük ihtimalle. Bütçeyi hafif aşarsan şuanda 3080 var.

Aynı pc yi akakçeye girip toplasan, kafadan 5-6k daha ucuza toplarsın zaten.
6900xt veya 3080 çıkabilir bu bütçede.

ben yazana kadar adam paylaştı bile

Aynı pc yi akakçeye girip toplasan, kafadan 5-6k daha ucuza toplarsın zaten.
6900xt veya 3080 çıkabilir bu bütçede.

ben yazana kadar adam paylaştı bile
akakçe bazı siteleri vermiyor. bilginiz olsun.

dostum adamın bütçesi belli sadece rtx alıp daha düşük performans alacağını söylemeye çalıştım. sen gelmiş fanboy diyorsun. fanboy bile yazmadım halbuki.
Bak güzel kardeşim, Orada Hepiniz adına konuştuğumu belirttim değil mi sana ? Hepiniz demek şu anlama geliyor sana biraz kelime anlamını ve kullanılan yerleri anlatayım. Eğer ben senin mesajını cevaplayıp yazdıysam sen ve fanboy diyen diğer insanlar hakkında konuşmuşumdur anlamına geliyor. Hepiniz dediğim için sen fanboy dedin diye bir şey söylemedim ben orada :kekw::kedi:

Bak güzel kardeşim, Orada Hepiniz adına konuştuğumu belirttim değil mi sana ? Hepiniz demek şu anlama geliyor sana biraz kelime anlamını ve kullanılan yerleri anlatayım. Eğer ben senin mesajını cevaplayıp yazdıysam sen ve fanboy diyen diğer insanlar hakkında konuşmuşumdur anlamına geliyor. Hepiniz dediğim için sen fanboy dedin diye bir şey söylemedim ben orada :kekw::kedi:
benim mesajımı alıntılama kardeşim genele yaz.

Arkadaşlar adam kullanım amacını söylememiş. Söyleseydi AMD sistem önerirdiniz. Önce ne için kullanacağına bakın, sonra öneri yapın.

Al 7 parçan.

Toplam 22499 TL ya da o civarlarda bir şey yapması lazım. yanlış toplamış olabilir. Buna indirimle bir Nvidia kart bulursun. 3080 düşer büyük ihtimalle. Bütçeyi hafif aşarsan şuanda 3080 var.
Çok teşekkür ederim, kullanım amacım 3d modelleme, animasyon render işleri tabi oyunda oynayacağım. Bir tek crucial markasını ilk defa görüyorum, o marka ram ile benim corsair'in bir farkı var mı acaba?

Geri