MSI laptopda bu bütçelerde iyi değil. Nitro 16 veya loq tercih edilebilir.
bende hp olanın r7 7840hs +32gb ramlisi var tavsiye ederim. ama msi de çok iyi bir marka
ikiside alınmaması gerek, msi'ın cyborg serisinde genel bir ısınma sorunu yaşanıyor ve power limit yoğun bir şekilde var cpu ve gpuda. HP Victus zaten acer nitro ve lenovo loq varken asla alınmaması gerek. PL1 PL2 PPT EDC TDC limitlemelerden ötürü. Cihaz renderda tam performans veremez detaylar için aşağıya linkleri bıraktım
bende hp olanın r7 7840hs +32gb ramlisi var tavsiye ederim. ama msi de çok iyi bir marka
Arkadaslar Merhaba 40k en ust lımıt laptop arıyorum ne onerırsınız ? cs2 gta5 arasıra warband felan oynuyorum normalde
Hocam aldınız mı bende yarın almayı düşünüyorumBen az sonra bunu alacağım. Arkadaşlar da kontrol edebilir, bayağı iyi bir seçeneğe benziyor.HP Omen 16-XD0000NT Ryzen7-7840HS 16GB Ram 512GB SSD 8GB RTX4060 16.1 FHD W11 Gaming Notebook 8X168EA Fiyatı ve Özellikleri
HP Omen 16 XD0000NT Ryzen7 7840HS 16GB Ram 512GB SSD 8GB RTX4060 16.1 FHD W11 Gaming Notebook 8X168EA fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. HP Omen 16 XD0000NT Ryzen7 7840HS 16GB Ram 512GB SSD 8GB RTX4060 16.1 FHD W11 Gaming Notebook 8X168EA en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
İlk izlenimlerini merak ettim içine sindi miEvet, aldım. Sorun varsa cevaplayabilirim
nitro aldimİlk izlenimlerini merak ettim içine sindi mi
Nitro 16 ile arasında kaldım da
Performanstan, ekranından, soğutmasından memnunum şu ana kadar. Fanı yükseklerde açarsan çok ses yapıyor ama hiç ısınmıyor, otomatikte kullanınca 80-85 görüyor ama fazla ses yapmıyor. 3 bölge + WASD RGB’si var, ışıkları hoş. Şarjı bilmiyorum, takılı kullanıyorum. Genel olarak her şey güzel. Diğer laptopum Macbook Air, ona kıyasla ağırlık ve kalınlık olarak tuğla gibi kalıyor ama kendi kategorisinde normal sanırım. Kamera, mikrofon, ses sistemi yeterli ama mükemmel değil. Performans harika.İlk izlenimlerini merak ettim içine sindi mi
Nitro 16 ile arasında kaldım da
Sanada hayırlı olsun hocamnitro aldim