42-44K laptop önerisi

Max 44k olacak şekilde bi tanıdığıma laptop lazım. Sadece oyun için kullanıcakmış. RAM 32 olursa daha iyi olurmuş.
Selam dostum bu bütçeye 32ram biraz zor bulunabilir ben indirimlerle beraber 1-2 ay önce 36kya asustufgaminga15 4060 çekmiştim esnada onerebilirim gerçekten güzel cihaz 2. Günde biosbayarlariyla oynuyorum biosu cokerttim sevise yolladim kargoyla beraber 2 gün içinde tekrardan biosu yazıp gönderdiler servisinde iyi almanı öneririm

Casperin iyi olmadığını bildiğimizi nerden biliyorsun kötü bir marka kodel olsa paylaşmam herhalde bu kadar bilgilisin seçeceğin laptopu neden bilmiyorsun?
Adamı nasıl kızdırmışlar. Laptop piyasası zaten normal değil şu an Casper'a takılmak yerine servise gitmeye gerek kalmayacak modellere yönelmek en mantıklısı ve bunu tavsiye etmeye takılan insanalar olduğu sürece seçenek bu bütçelerde olmaz. 3 marka harici marka yok bunlar için oysa tüketici açısından fazla marka olması iyidir her zaman.

Sorunsuz model bence piyasada çok az kaldı bu bütçelere. G870 bunlardan biriyse de laptop camiasını siz mi kurtaracaksınız ? Bırakın sorunlu Victus alsın sonra fikri değişir zaten global markalara karşı. Belli ki aklında bir fikir var ne yaparsan yap değişmeyecek boşa çabalıyorsunuz kürek çekiyorsunuz. :D

Son düzenleme:
@LynxE Anca gülersin zaten ne oldu klavye delikanlılığı yapamıyor musun pilin bitti herhalde ? Konu açıyor istemediği gibi konuşan olduğunda darlamış. Belli markaları modellerin önerilmesini istemiyorsan konunun başında belirtirsin ona rağmen önerene gereken cevabı verirsin ama ben laptop konusu açacağım ve laptop öneren seçeceğim diyorsanız yok öyle bir dünya konu açma o zaman. Bütçende sınırlı zaten.

Laptop almaya değil arkadaş gülmeye gelmiş önermeye gelenler klavyesini boşuna yormasın.

Son düzenleme:
Geri