KaptanMC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 511
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Sa Beyler bu Sistem bu fiyata çok iyi bence benim bütçem 35K yetmiyor yoksa kesinlikle alırdım Forumda sürekli Önerilen buna benzer Shark7A isimli Sistemden çok daha İyi gerek marka gerek Parça özellikleri olarak ve daha Ucuz
Bu arada isteyenler SSD'yi 512GB düşürerek fiyatını -800TL daha düşürebilirler [Tavsiye Etmiyorum]
Not:
SSD ve Ram'i cidden ufak fiyat farkları ile Özelleştirmenizi tavsiye ederim Daha F/P oluyor (Tabi İsteğe bağlı isteyen yapmayabilir yine iyi sistem)
-Özelleştirme ile birlikte fiyatı= 43.270TL
1- bence +338TL daha verip İşaretlediğim Kingston SSD'yi seçin Hızınız 2 kat artıyor
(Okuma= +2.400MB/s Yazma=+750MB/s Artıyor!!!)
2-bana kalırsa aynı şekilde +433TL daha verip Ram'i İşaretledigim Laxer 2X8 CL38 Ram İle değiştirin
(Avantajları CL 48'den CL38'e düşürüyorsunuz ve ciddi bir fark bu ve aynı zamanda 1X16GB yerine Ram'leri 2X8GB yaparak Dual Chanel yapmış oluyorsunuz buda +10-15FPS demek)
Santos 7A - Game Garaj
Santos 7A ,Son Nesil AMD işlemci seçenekleri, ASUS marka bileşenleri, Nvidia GeForce RTX 4070 SUPER Ekran kartı, DDR5 anakart ve ram seçenekleri ile ''Santos 7A'' hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Bu arada isteyenler SSD'yi 512GB düşürerek fiyatını -800TL daha düşürebilirler [Tavsiye Etmiyorum]
Not:
SSD ve Ram'i cidden ufak fiyat farkları ile Özelleştirmenizi tavsiye ederim Daha F/P oluyor (Tabi İsteğe bağlı isteyen yapmayabilir yine iyi sistem)
-Özelleştirme ile birlikte fiyatı= 43.270TL
1- bence +338TL daha verip İşaretlediğim Kingston SSD'yi seçin Hızınız 2 kat artıyor
(Okuma= +2.400MB/s Yazma=+750MB/s Artıyor!!!)
2-bana kalırsa aynı şekilde +433TL daha verip Ram'i İşaretledigim Laxer 2X8 CL38 Ram İle değiştirin
(Avantajları CL 48'den CL38'e düşürüyorsunuz ve ciddi bir fark bu ve aynı zamanda 1X16GB yerine Ram'leri 2X8GB yaparak Dual Chanel yapmış oluyorsunuz buda +10-15FPS demek)