Neler Yeni

43 Bin Tl Sistem Tavsiyesi

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
KAAN
Arkadaşlar selamlar 2 3 gündür sistem arayışı içerisindeyim şöyle bir sistem buldum ama anakartın sorun yaratacağını söylediler. İşlemciyle mi ne uyumsuzmuş. Kasa küçük olduğu için sıcaklık sorun yaratır dediler. Arkadaşım aynı sistemden almış ve kasadan dolayı ekran kartının 75 dereceden aşşağıya ve işlemcinin 90 dereceden aşşağıya düşmediğini söylüyor.Kafam çok karıştı iyice yardımcı olur musunuz?
Hocam aldıktan sonra buraya kaç günde ulaştı sıkıntısı var mı vsvs yazabilir misin

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Uğur Çam
Sorun yaşamazsın. Bu şekilde düşünme. Parçaları görüyoruz. Görüntü alıp gönderecekler zaten.
Ekran kartını takacaksın bu kadar. Ha birde işlemci fanını alırsan değiştirirsin.
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bu sistemde kullandığım ramler anakartımla uyumlu mu? Expo diye bir şey varmış herhalde. CL 36 6000 mhz ram önerdiler.Bu sistemde kullandığım ramler uyumlu değilmiş öyle bir bilgi aldım.Ben de size sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aldıktan sonra buraya kaç günde ulaştı sıkıntısı var mı vsvs yazabilir misin
tabii ki hocam

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
KAAN
Sorun yaşamazsın. Bu şekilde düşünme. Parçaları görüyoruz. Görüntü alıp gönderecekler zaten.
Ekran kartını takacaksın bu kadar. Ha birde işlemci fanını alırsan değiştirirsin.
İnerji Deki sistem için birkaç yerde psu ucu ucuna yettiğini söylediler sence

Bünyamina

80+ Platinum
İnerji Deki sistem için birkaç yerde psu ucu ucuna yettiğini söylediler sence
Her gördüğüne duyduğuna inanırsan yanlış bilgiler toplarsın. Kartın ne kadar güç tükettiğine bak işlecinin tdp değerine ve anakartın tüketimine.
300 ekran kartı 100 işlemci 100 de anakart kullansın bak fazla fazla yazıyorum sistemdeki güç kaynağı kaç w 700w yeterli. Bu düz mantığı. Aşağı yukarı böyle hesaplarsan şaşmaz.

Top Bottom