O fiyata 10400f varken almazdım.En kısıtlı bütçe ile 4300GE kullanarak sistem toplamak istiyorum. 2x8 GB ram olsun 120gb ssd olsa da yeter. Bana sıkıntı yaşamayacağım parçalar önerir misiniz?
Apu sistem istiyorum.O fiyata 10400f varken almazdım.
İşlemciyi almadıysanız PC HOCASI GG3 sistem varEn kısıtlı bütçe ile 4300GE kullanarak sistem toplamak istiyorum. 2x8 GB ram olsun 120gb ssd olsa da yeter. Bana sıkıntı yaşamayacağım parçalar önerir misiniz?
PC GOCASI GG3En kısıtlı bütçe ile 4300GE kullanarak sistem toplamak istiyorum. 2x8 GB ram olsun 120gb ssd olsa da yeter. Bana sıkıntı yaşamayacağım parçalar önerir misiniz?
Apu sistem istiyorum.
Stokları bitmişİşlemciyi almadıysanız PC HOCASI GG3 sistem var
stok yokPC GOCASI GG3
stok yooooooook![]()
PC HOCASI-GG3 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
Oyuncular için hazırladığımız hazır oyuncu bilgisayarı PC HOCASI-GG3 sizlere AMD’nin işlemcisi Ryzen 5 1600af ile sunuluyor.www.gaming.gen.tr
Evet yokmuş. Bekleyin hocam dizeyim.Stokları bitmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok yok
stok yooooooook
Aynı sistemi dizin hocam güzel sistem zatenStokları bitmiş
stok yok
stok yooooooook
Her şeyi sıfırdan alıyorum kulaklık mouse klavye monitör kasa bu yüzden fiyatları minimum tutmaya çalışıyorum şu anlıkAynı sistemi dizin hocam güzel sistem zaten
Ekipman önerisi istiyor musunuz?Her şeyi sıfırdan alıyorum kulaklık mouse klavye monitör kasa bu yüzden fiyatları minimum tutmaya çalışıyorum şu anlık
Ekipman konusunda tavsiye verebilirim hocam.Her şeyi sıfırdan alıyorum kulaklık mouse klavye monitör kasa bu yüzden fiyatları minimum tutmaya çalışıyorum şu anlık