Egzoz fanı değil hocam işlemci fanini kontrol edinBu gün egzoz fanını taktım kasaya belki o sırada bir şey olmuş olabilir ama dikkatli yapmıştım bir ses vs. de çıkmadı
Macun fln sürdün değil miİşlemcim r7 3700x
Soğutucu t6 ultra
Alıntıyı görüntüle
Daha yeni pc açtım önceden de böyle olmuştu core boost performance kapatmıştım 1.3V yapmıştım voltajı düzelmiş gibiydi şimdi baktım eski halinde ne yapmalıyım boşta 70 dereceye kadar çıkıyor
Hm bu sorun birden mi ortaya çıktıKasaya en yakın yaptığım değişiklik o olduğundan onu yazdım ve evet macun vs. sürdüm 1-2 ay oluyor
Yani değişiklikten biraz sonra değilHm bu sorun birden mi ortaya çıktı
Eğer değiştirince direkt olduysa onunla ilgili değilse bir virüs taraması yapınHm bu sorun birden mi ortaya çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani değişiklikten biraz sonra değil
Onunla ilgili olabilir varsayılan yapŞimdi baktım 1.4V ye kadar çıkıyormuş işlemci daha önce ryzen masterdan 1.3V seçmiştim yine 1.4 ün üstüne çıkıyordu biostan yaptım 1.3V geçen günlerde bununla ilgili olabilirmi
Malwarebytes yetermi
Yeter sanırım ben anti virüs kullanmıyorumŞimdi baktım 1.4V ye kadar çıkıyormuş işlemci daha önce ryzen masterdan 1.3V seçmiştim yine 1.4 ün üstüne çıkıyordu biostan yaptım 1.3V geçen günlerde bununla ilgili olabilirmi
Malwarebytes yetermi
EvetAlıntıyı görüntüle Böyle değilmi