Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,129
Çıkışlara bak desteği yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu modelin desteği yok
Çıkışlara bak desteği yok
Bu modelin desteği yok
Hocam nasıl halledicez o işi ATX 3.0 mı lazımÇıkışlara bak desteği yok
Bu modelin desteği yok
Gerek yok 4070ti için çok pahalı çünkü eskiden olsa al derdim şimdi baksana 5 bin küsur TL olmuş 4080 vs alırım ilerde dersen ayrı ama yok 4070ti yeter dersen 3.0 a gerek yokHocam nasıl halledicez o işi ATX 3.0 mı lazım
Hocam kendi sitesinde yazıyor ATX 3.0Çıkışlara bak desteği yok
Bu modelin desteği yok
4080 almam ayrıca psu'nin sitesinde yazıyor ATX 3.0Gerek yok 4070ti için çok pahalı çünkü eskiden olsa al derdim şimdi baksana 5 bin küsur TL olmuş 4080 vs alırım ilerde dersen ayrı ama yok 4070ti yeter dersen 3.0 a gerek yok
Yok ama girişlerinde yok şöyle vardır Zaten ekran kartı kutusundan dönüştürücü çıkıyor 2 tane 8 pin girişli özel psu da fazladan 8 pinler olduğu için desteği vardır demiştir yoksa PSU da ayrıca bir tek çıkış olması lazım PCI 5.0 yazanHocam kendi sitesinde yazıyor ATX 3.0
Yani sonuç olarak gpu dan çıkan kablo ile varmı yokmuYok ama girişlerinde yok şöyle vardır Zaten ekran kartı kutusundan dönüştürücü çıkıyor 2 tane 8 pin psu da fazladan 8 pinler olduğu için desteği vardır demiştir yoksa PSU da ayrıca bir tek çıkış olması lazım PCI 5.0 yazan
Her 4000 serisi gpu da çıkıyor o aparat standart PSU uyumlu yanı sadece 4080 ve yukarısı için ben ATX 3.0 şiddetle öneriyorum onun haricinde 4070ti için çok gerek yokYani sonuç olarak gpu dan çıkan kablo ile varmı yokmu