Neler Yeni

44.400 tl ye aldığım sistem iyi mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammet yazgan
Ekran görüntüsü 2024-11-28 161225.png

arkadaşlar sistemi 3 ay önce aldım sizce fiyatına göre iyi mi tek tek toplayıncada biraz daha pahalı oluyor yorumlarınızı bekliyorum.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
ismail sağlam
aldığınız mala sadece hayırlı olsun denir hocam ben değdi desem öteki değmez dese mideniz bulanır hiiç gerek yok almışsınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
Açıkçası 44 çok olmuş. Bu paralara 4070 superli sistem yapardın. Fiyatı es geçip sisteme gelirsek 10 numara performans verir.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Muhammed Ali Şimşek
hocam biraz fazla olmuş ama 1 ay sonra alsanız gene daha pahalı olcak enflasyon yüzünden. hayırlı olsun canavar giib cihaz

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Erhan Akçay
Sistemi zaten 3 ay önce almışsınız ne diyelim ki artık. Hayırlı olsun. İşlemci ve ram kombinasyonu biraz farklı tutulabilirdi.
X olmayan işlemci ve 2* 16 32 gb ram gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammet yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemi zaten 3 ay önce almışsınız ne diyelim ki artık. Hayırlı olsun. İşlemci ve ram kombinasyonu biraz farklı tutulabilirdi.
X olmayan işlemci ve 2* 16 32 gb ram gibi.
x olmayan işlemci daha pahalıydı zaten yazın bi 16 daha ekliyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası 44 çok olmuş. Bu paralara 4070 superli sistem yapardın. Fiyatı es geçip sisteme gelirsek 10 numara performans verir.
knk vardı ama markasızdı bide işlemci 7500f olsun istemedim zaten bu ekran kartıda 4070 süperden bi kaç fps daha az veriyor 4070 den daha iyi zaten

hocam biraz fazla olmuş ama 1 ay sonra alsanız gene daha pahalı olcak enflasyon yüzünden. hayırlı olsun canavar giib cihaz
teşekkürler zaten şimdi en ucuz teker teker topladığımda 49 k fln oluyor sistem ben o zaman çok araştırdım hani ekran kartı iyi olupta işlemci orta seviye kalsın istemedim amd almicaktım normalde ama fiyat performans açısından bütçeyi bu kurtarıyordu

bide bu paraya yoktu çok fazla sistem olanlarında hep işemci 7500f di 1 ay araştırma yaptım sistem düşmesini bekledim baktım fiyatlarda artıyor buda güzeldi, bana o zaman f/p geldi aldım

bide bi sorum var bu sistemi 650w kurtarır mı

Son düzenleme:

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
x olmayan işlemci daha pahalıydı zaten yazın bi 16 daha ekliyeceğim

knk vardı ama markasızdı bide işlemci 7500f olsun istemedim zaten bu ekran kartıda 4070 süperden bi kaç fps daha az veriyor 4070 den daha iyi zaten

teşekkürler zaten şimdi en ucuz teker teker topladığımda 49 k fln oluyor sistem ben o zaman çok araştırdım hani ekran kartı iyi olupta işlemci orta seviye kalsın istemedim amd almicaktım normalde ama fiyat performans açısından bütçeyi bu kurtarıyordu

bide bu paraya yoktu çok fazla sistem olanlarında hep işemci 7500f di 1 ay araştırma yaptım sistem düşmesini bekledim baktım fiyatlarda artıyor buda güzeldi, bana o zaman f/p geldi aldım

bide bi sorum var bu sistemi 650w kurtarır mı
hayırlı olsun hocam bu sistem oyunlarda akar bosver.

Top Bottom