Kısıtlama koymadımÖnceden 5 6 alıyormuş aynı platformda arkadaslar okuma yazmanız yok mu?. Kardesim steamdaysa bi indirme ayarlarını kontrol etmeni öneririm herhangi bi hız kısıtlaması eklemiş olabilirsin farketmeden . Bide speedtest.net ten bi hızını kontrol edip geri dönermisin.
Yoğunluk da server arasındaki veri akışını yavaşlatıcak etmenlerden biridir adamın hızında düşüş yok bağlandığı yer aynı ise yoğunluk vardır belki kullandığı serverdan .Önceden 5 6 alıyormuş aynı platformda arkadaslar okuma yazmanız yok mu?. Kardesim steamdaysa bi indirme ayarlarını kontrol etmeni öneririm herhangi bi hız kısıtlaması eklemiş olabilirsin farketmeden . Bide speedtest.net ten bi hızını kontrol edip geri dönermisin.
Olabilir tabi ki neden olmasınYoğunluk da server arasındaki veri akışını yavaşlatıcak etmenlerden biridir adamın hızında düşüş yok bağlandığı yer aynı ise yoğunluk vardır belki kullandığı serverdan .
Platform steam mıKısıtlama koymadım
Speed testte 46 mbps şu anda
Ayarlarda indirme merkezi ne olarak gözüküyor? (Downloads> download region) Ankara olması gerekiyor
Kskdmdmdkİstanbuldu Ankara yaptım daha çok düştü
Frankfurtu felan da deneyebilirsin. Deneme yanılmayla bul Kanka en hızlısını ben yanlıs hatırlıyormusum o zaman. Başkada bi neden bulamıyorum yavaslıktaİstanbuldu Ankara yaptım daha çok düştü