🔥İndirim 449 TL Hikvision U10 8gb Ddr4 3200mhz Pc Ram

bedava, hem de pasif soğutuculu

hb de olduğunda 305 tl ye almıştım :kedi: Ama mavi/morumsu renk geldi siyah yerine

hikvision u kötülüyorlar gerçekten kötü mü yoksa iyi mi karar veremedim, geçen de ssd alacaktım 512 gb 800 e geliyordu sırf o yüzden almadım

Pc tamir vs dükkanım olsa stoğu sıfırlardım güzel fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hikvision u kötülüyorlar gerçekten kötü mü yoksa iyi mi karar veremedim, geçen de ssd alacaktım 512 gb 800 e geliyordu sırf o yüzden almadım
Hacım 450 lira Trendyol satıcısı yapıştır ne kadar ihtiyacın varsa. 450ye ne sen fakir olursun ne onlar zengin. Vaadettiği değerleri veriyor diyorlar ama ben kullanmadım.

Abi fiyat iyi de kargo aliyo bide lanet herifler. Trendyol normal satıcılar dan 200 üzeri ücretsiz kargo yaptırıyor kendi sürekli kargo ödetiyor şerefz ya. Lan ben zaten 500e denk gelcek se n11den kuponla alıyorum bu şekilde boş indirim

Pc tamir vs dükkanım olsa stoğu sıfırlardım güzel fiyat

Hacım 450 lira Trendyol satıcısı yapıştır ne kadar ihtiyacın varsa. 450ye ne sen fakir olursun ne onlar zengin. Vaadettiği değerleri veriyor diyorlar ama ben kullanmadım.
çabuk bozuluyor diyorlar, aldıktan sonra birkaç ay gidiyormuş

Aynısından amazon üzerinden 2 tene almıştım birisi bozuk çıktı yenisi geldi güzel bir sıkıntı yok.

2 tane sepete eklenmiyor alacaktım vazgeçtim ne saçma bir sistem

Birde kargo ücreti ödetiyor :D

2 tane sepete eklenmiyor alacaktım vazgeçtim ne saçma bir sistem

Birde kargo ücreti ödetiyor :D
satıcı trendyolsa ne alırsan al fiyatı önemsiz kargo ücreti ekliyor sırf bu yüzden alışveriş yapmıyorum oradan xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,470
Üyeler
183,435
Son üye
MEVOLİ
Geri